Cuma, Temmuz 18, 2014

İbrahim İlhami Koç Boğaziçispor'u ziyaret etti

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, Boğaziçi Spor Kulübünü ziyaret ederek İftar programına katıldı.

Beşiktaş İlçesi'nin 82 yıllık çınarı Boğaziçispor Kulübünü ziyaret eden Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç'a misafirperverliğini gösteren Boğaziçispor Kulübü Yöneticileri, Kulüp ve Amatör Sporların sorunları ile ilgili fikir alışverişinde bulundular.

Oldukça samimi ve sıcak ortamda geçen İftar yemeğinden sonra günün anısına Spor İl Müdürüne ve Özel Kalemi Gökhan Akyol'a Boğaziçispor formaları hediye edildi. Boğaziçi Yönetim Kurulu Üyesi ve Beşiktaş Kulüpler Birliği Başkanı Suat Üzümcü'de Kulüpler Birliği forması hediye ederek Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç ve Özel Kalemi Gökhan Akyol'a kulübün tesislerini gezdirdi.

İstanbul Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, " Misafirperverliği ve göstermiş olduğu ilgilerden dolayı kulüp yönetimine teşekkürlerimizi sunar, yeni sezonda Boğaziçi Spor Kulübüne başarılar dilerim"dedi. Çekilen hatıra fotoğraflarının ardından ziyeret sona erdi.

HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr

 

Hiç yorum yok:

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.