Salı, Temmuz 15, 2014

Hasköy transferlere devam ediyor

Süper Amatör Lig ekiplerinden Hasköy, Teknik Direktör Burak Ali Satar’ın raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Turuncu-beyazlı Beyoğlu temsilcisi kadrosuna 4 önemli oyuncuyu daha kattı.



Geçtiğimiz yıl Klasman Grubu şansını son maçlarda kaçıran Hasköyspor, yeni sezona yönelik transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktörlük görevine Burak Ali Satar’ı getirdikten sonra dış transfer yönelen turuncu-beyazlılar Bölgesel Amatör Lige çıkmak için kolları sıvaladılar.

IMG_2765

Mert Akkül geri geldi
Süper Amatör Lig temsilcisi ilk olarak, geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lige yükselen Avcılar Belediyespor’da oynadığı başarılı futbolla yeniden dikkatleri çeken 1992 doğumlu eski futbolcusu Mert Akkül’ü kadrosuna kattı. Defansın sağında görev yapan futbolcu daha önce de Kasımpaşaspor, Okmeydanı Fetihspor, Hasköy, Beykoz 1908 formaları giymişti.

IMG_2758

Hüseyin Can Hayta imzayı attı
Hasköyspor’un ikinci imzası ise geçtiğimiz yıl Süper Amatör Lig ekiplerinden Selvispor’da 20 maçta görev yapan ve 2 gole imzasını atan 1990 doğumlu ön libero Hüseyin Can Hayta’dan geldi. Tokat Reşadiye doğumlu futbolcu daha önce de Yücespor ve Batı Trakya Türkleri forması giymişti.

IMG_2757

Kaleci Umut Özuyanık da artık Hasköy’lü
Beyoğlu temsilcisi aynı gün içinde 3.imzayı kaleci Umut Özuyanık’a attırdı. 1994 doğumlu kaleci Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Fatsa Belediyespor’dan transfer edildi. 1.92 cm boyundaki kaleci geçtiğimiz sezon 3 maçta forma giymişti. Futbola Maltepespor’da başlayan Özuyanık, daha sonra Fenerbahçe’ye transfer olmuştu. Kartalspor forması giydikten sonra ilk Kulübü Maltepespor’da Profesyonel olan başarılı eldiven, son olarak Fatsa Belediyespor forması giymişti.

IMG_2751

Genç sağbek Fatih Kurular’da transfer edildi
Turuncu-beyazlıların aynı gün içinde 4.imzası ise Fatih Kurular’dan geldi. Bölgesel Amatör Lig ekip Safranboluspor’da 10 maçta görev yapan ve 1 golü bulunan genç savunmacı futbola Halkalı Taştepespor’da başlamıştı. Daha sonra transfer olduğu Galatasaray’da 4 sezon oynayan ve ardından İzmir temsilcisi Kınık Belediyespor’a geçen başarılı 1994 doğumlu sağ bek, bu takımda 7 gol atmıştı. 2011-2012 sezonunda yeniden ilk Kulübü Halkalı Taştepespor’a dönmüş, CFS Bağcılar’da 7 maç ve İstanbul Malatyaspor’da 27 maçta görev yaptıktan sonra geçtiğimiz sezon Safranboluspor’a transfer olmuştu.

IMG_2755

Fener "Şampiyonluk sözünü yerine getireceğiz"
Mert Akkül, Hüseyin Can Hayta, Umut Özuyanık ve Fatih Kurular için düzenlenen imza töreninde konuşan Hasköyspor Genel Kaptanı Yetkiner Fener, bu sezon büyük hedeflerle yola çıktıklarını ve tüm hazırlıklarını başarılı bir sezon geçirmek için yaptıklarını söyledi. 4 futbolcunun da takıma katkı sağlayacağından emin olduklarını belirten Fener "Transferimiz camiamıza hayırlı uğurlu olsun" dedi. Çok önemli bir oyuncuyla da anlaşma aşamasına gelindiği kaydeden Yetkiner Fener "Diğer transferlerde olduğu gibi bu oyuncularımızın da Hasköyspor’un şampiyonluk hedefine büyük katkı sunacaklarına inanmaktayız. Önemli bir oyuncuyla da anlaşmak üzereyiz. Bir kaç gün içinde açıklayacağız. Taraftarlarımıza verdiğimiz şampiyonluk sözünü yerine getirmek adına yoğun çaba harcadığımızın bilinmesini istiyoruz. Her şey Hasköyspor için diyoruz.” ifadelerini kullanıldı.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

 

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.