Pazartesi, Temmuz 07, 2014

Gürpınarspor birleşmeye sıcak bakıyor

Geçtiğimiz hafta ortaya atılan Beylikdüzüspor – Gürpınarspor Birleşmesi iddiasına Gürpınarspor Kulüp Başkanı Mustafa Küçük’ten yanıt çabuk geldi. İki kulübün birleşmesine sıcak bakan Başkan Küçük, bununla ilgili kendilerine resmi bir teklifin gelmediğini fakat söylentileri kendisinin de duyduğunu bu gelişmeye camia olarak sıcak baktıklarını söyledi.

Böyle bir teklif gelirse camia olarak seve seve değerlendirebileceklerini söyleyen Küçük, yeni ismin Beylikdüzü Gürpınarspor olması için kendilerinin de bir isteği olabileceğini söyledi. Gürpınar isminin devam etmesi gerektiğini söyleyen Küçük, her iki kulübün isminin bir tarih olduğunu, herkesin bu iki camiayı anımsaması için iki isminde kullanılması gerektiğini söyledi. Şu anda sadece varsayımlar üzerinden konuştuklarını ve düşüncelerinin bu yönde olduğunu söyleyen Başkan Mustafa Küçük, iki kulübün birleşmesiyle Beylikdüzü İlçesine yeni yönetim ve yeni bir heyecan getireceğine inandıklarını, teklifi bekleyeceklerini söyledi. ‘Birleşme neden olmasın” diyen Küçük, “Şu an için bize birleşme anlamında henüz resmi bir teklif gelmedi. Teklif gelir gelmez bununla ilgili çalışmaların yapılması için gerekeni yapacağız. Beylikdüzü ilçesinde hedefi Profesyonel lig olan bir kulüp olması gerekiyor. Bu Gürpınar ve ya Beylikdüzü olabilir fakat birleşme olduğunda güç oranı artar düşünceler bir üst ligi için gerekli desteklerle sağlanmış olur ve kazanan Beylikdüzü ilçesi olur” dedi.

Biz yeni sezon için startı verdik
Gürpınarspor olarak yeni sezon için gerekli startı verdiklerini söyleyen Başkan Mustafa Küçük, “Biz iki kulübün birleşmesini bekleyemeyiz. Eğer böyle bir çalışma varsa iki tarafında elini çabuk tutması gerekiyor. Yeni sezonla ilgi çalışmalara bir bu hafta itibarıyla vermiş bulunuyoruz. Takıma kazandırılması gereken isimleri belirleşip hafta içerisinde yeni bir hoca ile de görüşme yaparak takıma takviye yapacağız. Bu hafta içerisinde Gürpınarspor, yolunu belirleyecek ve ligdeki hedefini bir anlamda ortaya koymuş olacak. Takıma yapılması gereken hoca takviyesine de tecrübeli, bu ligde başarılı olmuş bir isimle çözmeyi amaçlıyoruz. Mevcut takımımıza yapılması gereken takviyeleri de belirleyeceğiz. Gürpınarspor olarak büyük paralar harcayarak transfer yapmayacağımızı belirtmeden geçemeyeceğim. Eğer birleşme olursa o zaman bu düşüncemizin dışına çıkabiliriz. Şu an için mütevazı bir ekiple yola çıkıp mevcut kadromuza birkaç takviye yaparak lige hazırlanacağız” şeklinde konuştu.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.