Çarşamba, Temmuz 16, 2014

Gaziosmanpaşaspor’da Şen dönemi

Spor Toto 2. Ligden geçtiğimiz sezon küme düşerek 3. Lig 1. Gruptan tekrar 2. Lige çıkmak için mücadele edecek olan Gaziosmanpaşaspor, Teknik Direktör Sorununu geçtiğimiz sezon başında Tepecikspor’da görev yapan ve beşinci hafta takımdan ayrılan Teknik Direktör Enver Şen ile çözdü.

 

Seyit Ateş ile bir araya gelen Enver Şen, Kendisini 1 Yıllığına imzayı atarak resmen göreve başlamış oldu. Teknik Direktör Enver Şen, Kaleci Antrenörlüğüne ise uzun yıllar Tepecikspor’da görev yapan İhsan Şen ve yardımcısı Alper Hocayı alarak ekibini oluşturmuş oldu. Gaziosmanpaşaspor’a futbolculuk ve Antrenörlük deneyimi olan genç çalıştırıcı, eski kulübünde başarılı olup takımı yeniden 2. Lige çıkarmak için çalışmalarına başladı.

HABER: İBRAHİM KESKİN

2 yorum:

transfer dedi ki...

Gaziosmanpaşada oynayan yasin yener büyükşehir belediye Erzurumspor da.Bu futbolcu hakkında bilginiz varsa yazarsanız iyi olur.İyi mi kötü mü ?

ali terzi dedi ki...

Enver hocam gaziosmanpasa icin buyuk deger basarili olacaktir cunku hergittigi takimlari sampiyon yapti gaziosmanpasayida sampiyon yapacaktir...

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.