Pazar, Temmuz 06, 2014

Gaziosmanpaşa'da Seyit Ateş dönemi

Süper Toto 3.Lig 1. grupta yer alan İstanbul temsilcisi Gaziosmanpaşaspor'da bugün seçime gidildi. Yeterli çoğunluğun sağlandığı seçimi tek liste ile giren Seyit Ateş kazandı.
Gaziosmanpaşaspor'da bir kaç kez ertelenen, 2 aydır camianının gündemini yoğun şekilde meşgul eden olağan kongre, nihayet kulüp sosyal tesislerinde gerçekleşti. Kongerde açılış konuşması yapan Gaziosmanpaşaspor Başkan Vekili Sami Mendi, kongreye katılan üyelere teşekkür etti.

Kongrenin divan başkanlığını yapan İsmail Şatıroğlu ise  birlik veberaberlik içersinde yapılan kongreden mutlu olduğunu söyledi. Başkan Seyit Ateş kongrede yaptığı konuşmada, 43 yılllık Gaziosmanpaşalı olduğunu, geçmişi kötüleyerek başarıya gidilemeyeceğini, kavga için değil dostluk için geldiğini, başarılı olamazsa da gideceğini söyledi. Ateş ayrıca tek liste konusunda Sami Mendi'nin gösterdiği nezaket ve zarafete teşekkür etti.

Sahanın durumunun gündeme geldiği kongrede konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Meclis Başkan V. İsmail Sezer, belediye başkanı Hasan Tahsin Usta ile görüştüklerini, stadın yapınını belediye başkanının üstlendiğini söyledi. Divan başkanlığına sunulan bir yazıda ise İbrahim Yıldız'ın affı istendi ve tekrardan üye olması kabul edildi. Kongrede ayrıca ilginç bir eş başkanlık önergesi geldi. Kulüp tüzüğünde değişiklik yapılarak eş başkanlık sisteminin getirilmesi kabul edildi. Seyit Ateş ve Sami Mendi'nin eş başkan olarak görev yapması bekleniyor.

Kongre sonrasında Seyit Ateş başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şöyle oluştu:
Seyit Ateş
Adem Şen
Selim Köroğlu
Sami Mendi
Kamil Yılmaz
Engin Ongül
Ayhan Gaş
Şaban Kansız
Hüseyin Kolçak
Erdoğan Yıldırım Özçelik
Süleyman Karadayı
Aşık Kardoğan
Selahattin Solmaz

Yedek yönetim listesi
Salih Yılmaz
İsmet Kaya
Ömer Güler
Osman Aydın
Ahmet uzun
Nuri Kenet
Adnan Çoral
Halim Köroğlu
Seyran Dalkılıç
Alaattin Tula
Şanser Yavaş
Hasan Özgün

Denetim Kurulu
Zihni Karpat
Özer Köse
Mustafa Tunalı

KAYNAK: www.gophaber.com

Hiç yorum yok:

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.