Pazar, Temmuz 06, 2014

Gaziosmanpaşa Amatör Kulüpleri iftarda buluştular

Gaziosmanpaşa Ak Parti İlçe Başkanlığının düzenlediği iftar yemeğine sivil toplum kuruluşlarının yanında Gaziosmanpaşa İlçesindeki Amatör Spor Kulüpleri temsilcileride katıldılar.


Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Murat Atbakıcı'nın sunumunu üstlendiği iftar yemeğine katılım oldukça fazlaydı. Dobruca Spor Kulübü Başkanı Cem Sefa Mısır ve yönetimi, Yeni Özkartal Spor Kulübü Başkanı Enver Anık ve yönetimi, Küçükköy Spor Kulübü Metin Ebret ve yönetimi, Yeni Özkartal Başkanı Enver Anık ve Yönetim Kurulu, Kazım Karabekir Mevlana Spor Kulübü Başkanı Mustafa Türlü ve yönetimi, Küçükköy Kültür Spor Kulübü Başkan Yardımcı Ali Rıza Subaşı, GOP Giresunlular Dernek Başkanı ve aynı zamanda GOP Amatör Kulüpleri Birliği Genel Sekreteri Mehmet Halil Hayta, İstanbul Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Fehim Özgür, GOP İlçe Başkanı Şahin Pirdal, GOP Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta katıldılar.

İftar yemeği sonrası plaket takdim edilen GOP Amatör Kulüpleri Birliği Başkanı Murat Yılmazer'in yerine GOP Amatör Kulüpleri Birliği Sekreterliğini getirilen Mustafa Türlü aldı. Bir plakette GOP Giresunlular Dernek Başkanı Mehmet Halil Hayta aldı.

İftar yemeği sonrası GOP iki değerli spor adamı Mehmet Halil Hayta ve Mustafa Türlü Belediye Başkanı Sayın Hasan Tahsin Usta, İlçe Başkanı Şahin Pirdal ve yemekte emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Mustafa Türlü "Bu güzel geceyi mahallemizde yaparak Kazım Karabekir Mevlana Mahallemizi onurlandırmışlardır. Bu nedenle tekrar Belediye Başkanımıza ve Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Şahin Pirdal'a teşekkür ederim" dedi.

HABER: ALİ RIZA SUBAŞI

[gallery link="file" ids="133943,133941,133942,133940,133936,133937,133938,133939,133935"]

Hiç yorum yok:

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.