Perşembe, Temmuz 17, 2014

Gazi Mahallesispor hazırlıklara devam ediyor

Süper Amatör Lig ekiplerinden Gazi Mahallesispor, sezon öncesi hazırlık çalışmalarına dün akşam yaptığı antrenman ile devam etti.



IMG_9778

Teknik Direktör Abbas Yaşar yönetiminde akşam saatlerinde yapılan ve düz koşu ile başlayan, top tekniğine yönelik ısınmayla devam eden antrenman çift kale maçla sona erdi.  Taraftarların da meşale şov ile destek verdiği antrenman 90 dakika sürdü.

IMG_9786 

Başkan futbolcularla toplantı yaptı
Gazi Mahallesi Spor Kulübü Başkanı Süleyman Kekli, antrenmanı öncesinde tesislere gelerek, teknik heyet ve oyuncular ile bir araya geldi. Çalışmayı baştan sona takip eden Başkan Keklik, antrenman bitiminde verilen yemeğin ardından futbolcularla toplantı yaptı. Futbolcuların sadece işlerine odaklanmasını isteyen Sultangazi ekibinin Başkanı "iyi günde de kötü günde de sizlerin her zaman yanınızda olacağız. Bu geçmiş yıllarda böyle oldu, gelecek sezonlarda böyle devam edecek. Gazi Mahallesispor’u sahada en iyi şekilde temsil etmenizi bekliyor ve Yönetim Kurulum adına hepinize başarılar diliyorum" dedi.

 

HABER: UĞUR YAZOĞLU

[gallery link="file" columns="4" ids="134998,134999,135002,135003"]

2 yorum:

GAZİLİ dedi ki...

Bu sene bi bal ligine çıksak yeter başka bir şey istemiyorum inş oda olur bu sene :)

KÜÇÜKKÖYLÜ dedi ki...

GAZİ-KÜÇÜKKÖY.....basarilar

Çıksalınlı gençler namağlup yola devam

İstanbul U17B Ligi 23. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Çıksalınspor sahasında Yeni Levent Konaklaspor'u 2-1 yenerek yoluna nama...