Salı, Temmuz 15, 2014

Gazi Mahallesinde 8 futbolcu A takıma çıktı!

Alt yapıda son yıllarda ciddi bir hamle yapan Gazi Mahallesispor, geçtiğimiz sezon Türkiye şampiyonluğunda 2.kademeye kadar çıkan genç takımından 8 futbolcuyu A takıma çıkarttı.



IMG_9744

Turuncu-siyahlı ekibin Teknik Direktörü Abbas Yaşar'ın koordine ettiği alt yapı kategorilerinde, Antrenörler Mustafa Ocak ve Ayhan Kaya'nın da ciddi emekleri ile geçtiğimiz sezon başarılı bulunarak A takıma yükseltilen futbolcular: Ömer Faruk, Tolga, Ufuk, Cuma, Baran, Umut, Onur Arda ve Halil olurken, Abbas Yaşar bu futbolculara çok güvendiğini söyledi.

IMG_9747

Öte yandan Gazi Mahallesispor iç transfer de takım kaptanı Sinan Özmiş başta olmak üzere, Kerim Ayyıldız, ikinci transfer döneminde gittiği Nurtepespor'da şampiyonluk yaşayan kaleci Nurettin Deha, Okan Günel, Onur Koç, Hasan Can Ayyıldız ve Semih Beşkardeş ile de yeniden anlaştı.

HABER: UĞUR YAZOĞLU

2 yorum:

Baboş dedi ki...

Gazinin evlatları sizler bizm geleceğimizsiniz.

Ali Rıza KOÇYİĞİT dedi ki...

Yeni sezonda takımımıza başarılar dilerim.Gerek teknik heyet gerek yonetim gereken kadro zenginliğini yaparak Gazi Mahallesi adını daha ust sıralara çıkaracağından eminim.Bu mahalle halkı ve taraftarıyla bu takımdan gurur duymaya devam edecektir.

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.