Cuma, Temmuz 04, 2014

Eyüpspor'un Teknik Direktörü belli oldu

Geçtiğimiz günlerde Başkanını seçen, Yönetimini oluşturan ve görev dağılımını yapan 3.Lig ekiplerinden Eyüpspor'da Teknik Direktör konusundaki belirsizlik sona erdi.



Eflatun-sarılı ekibin Teknik Direktörlük görevi için Hikmet Sevim ile büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi. 56 yaşındaki Teknik Adam geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Adapazarıspor'u çalıştırmıştı. Sevim'in son görev yaptığı Adapazarıspor geçtiğimiz sezon BAL'da 9.Grupta mücadele etmiş, 14 takımlı ligde sezonu 9.sırada bitirmişti.

Kariyerinde birçok takımı çalıştıran deneyimli Teknik adamın görev yaptığı takımlardan bazıları şunlar: Sakaryaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Çorumspor, Sivasspor, Pendikspor, Zeytinburnuspor ve Ispartaspor.

Görev dağılımı yapıldı
Öte yandan Eyüpspor'da görev dağılımı da belli oldu. Buna göre Ali Recep Kızıltepe'nin Başkanlığındaki 3.Lig ekibin Yönetiminde; Remzi Albayrak (Genel Sekreter), Hasan Alas (Finans ve Mali İşler), Hayrettin Yazıcı (Profesyonel ve Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetici), Kamil Cihan (Amatör Şube ve Alt Yapı Sorumlusu), Hamit Çelik (Federasyon ve Amatör Kulüpler Birliğinden Sorumlu), Kenan Kar ve Semih Çalkaya (Tesislerden Sorumlu) Adem Hava (ARGE ve Hukuk İşleri), Ömer Faruk Hansu (STK'lar) ve Ziya Purde (Taraftar ve Taraftar Dernekleri Sorumlusu) olarak belirlendi.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

 

 

1 yorum:

FATİH HİLAL SPOR dedi ki...

KÖKLÜ KULÜPLERİMİZDEN EYÜP SPORA VE YENİ YÖNETİMİNE BAŞARILI BİR SEZON TEMENNİSİYLE.AYRICA DEĞERLİ YÖNETİCİLERİMİZ,BAŞKAN SAYIN RECEP KIZILTEPEYE VE ŞUBE SORUMLUSU SAYIN HAYRETTİN YAZICIYA YENİ GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLERİM.FATİH HİLAL SPOR YÖNETİM KURULU ADINA GENEL KAPTAN HAYRİ ÇELİK

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.