Cuma, Temmuz 11, 2014

Emre Türko'nun yeni durağı Dikilitaş

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Dikilitaş, geçtiğimiz sezon Bağlarbaşıspor ve Velimeşe Belediyespor formalarını giyen Emre Türko ile anlaştı.

Emre Türko kimdir?
Futbolda Fetih Kelkitspor’da başlayan, (ikisi A takımda olmak üzere) üç sezon Bağlarbaşıspor’da görev alan 23 yaşındaki Emre Türko, önceki sezon Bağlarbaşıspor’un ilk kademe grubundaki tüm maçlarda ve Yükselme Grubu’ndaki birçok maçında oynadı. Geçen sezon başında Çekmeköyspor’a transfer olan ve burada 5 gole imza atan 21 yaşındaki oyuncu devre arasında Yükselme Grubu ekiplerinden Çengelköyspor’a geçti ve Yeşil-Beyazlılar’la da üç gol attı. Bu sezon başında Bağlarbaşı’na dönen ve Bordo-Beyazlılar’da 16 maçta 12 gol atan Emre, başarılı performansıyla birçok ekibin transfer listesine girdi. Ocak ayı transfer döneminde genç oyuncu tercihini Velimeşe Belediyespor’dan yana kullanarak burada 5 hafta oynadıktan sonra özel nedenlerden dolayı ayrıldı. İstanbul Üniversitesi takımında gol krallığı sevinci de yaşayan Emre Türko’nun yeni sezondaki adresi Dikilitaş olacak.

Emre Türko sitemize yaptığı açıklamada, ''iyi bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Çok çalışıp başarılı bir sezon geçirip ve başarılı olmak için var gücümle sezonu tamamlamak istiyorum. Ayrıca bana çok hizmetleri olan Bağlarbaşıspor Kulübü'ne çok teşekkür ederim. Geçen sezon formasını giydiğim Velimeşe Belediyespor'a da Bölgesel Amatör Lig'de başarılar dilerim'' dedi.

HABER-FOTOĞRAF: AKGÜN ÇOKGEZ

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.