Çarşamba, Temmuz 09, 2014

Emrah ve Atalay, Çengelköyspor'dan ayrıldı

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lige yükselen Çengelköyspor'da oynadıkları maçlarda çok iyi performans sergileyen Emrah Karabul ve Atalay Demirbağ, yeşil-beyazlı ekiple yollarını ayırdılar.



Sakat sakat oynadı
Bölgesel Amatör Lig temsilcisi ile karşılıklı anlaşma suretiyle yolları ayrılan futbolculardan Emrah Karabul geçen sezon 30 maçta forma giymişti. Kolunun kırılmasına rağmen kısa sürede iyileşerek takımdaki yerini alan ve büyük bir özveri ile görev yapan 1992 doğumlu başarılı futbolcu ön libero mevkisinde görev yapıyor ve 90 dakika bitmek bilmeyen enerjisi ile orta sahada çok önemli görevler üstleniyor. Emrah Karabul daha önce de Maslakspor, Fatih Karagümrükspor, Anadolu Üsküdar 1908, Sivasspor, Çayırova Şekerpınarspor ve Görelespor''da görev yapmıştı.

 
Atalay 37 maçta forma giydi
Çengelköyspor ile yolları ayrılan diğer futbolcu olan Atalay Demirbağ ise defansın sol tarafında forma giyiyor. Futbola Sinopspor'da başlayan başarılı futbolcu, Samsunspor'da profesyonel olmuş ve Akçaabat Sebatspor, Gaziosmanpaşaspor, Sinop Ayancıkspor ve Velişeme Belediyespor'da forma giymişti. Daha önce Gaziosmanpaşaspor ile 2.Lige çıkan kadroda yer alan Demirbağ, geçen sezon mükemmel bir sezon geçirmiş ve 37 maçın tamamında forma giymişti. 1989 doğumlu futbolcunun Çengelköyspor forması ile 3 golü 16'da asisti bulunuyor.

IMG_0277

Yeşil-beyazlı Üsküdar temsilcisinden yapılan açıklamada da  "Geçtiğimiz sezon Görelespor'dan transfer edilen Emrah Karabul ve Velimeşe Belediyespor'dan kadromuza kattığımız Atalay Demirbağ'a Kulübümüze hizmetlerinden ötürü teşekkür eder, kendilerine başarılar temenni ederiz" denildi.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.