Salı, Temmuz 15, 2014

Edirnespor Gençlik'in kaptanı Tekirdağspor'da

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Tekirdağspor, Teknik Direktörlüğe Tevfik Saygılı'yı getirdikten sonra Edirnespor Gençlik'den Turgut Gönültaş, Volkansel Yalçın'dan sonra da kaptan Orhan Küçükertuğrul ile anlaşmaya vardı.

 

IMG_5544

5 Şubat 1979 yılında Batman’da doğan Orhan Küçükertuğrul futbola lisanslı olarak 1999 yılında Üniversitespor’da başladı 3 yıl burada oynadıktan sonra 2002 yılında Ispartaspor ile profesyonel sözleşme imzalayan tecrübeli futbolcu sırası ile Batman Petrolspor, 72 Batmanspor, Aydınspor, Denizli Büyükşehir Belediyespor, Göztepe, Ofspor ile profesyonel olarak futbol oynadı. 2010 yılındı Bereketlispor ile amatör futbola dönen Küçükertuğrul sırası ile Kaklık Belediyespor ve Kızılcabölükspor’da forma giydi. Geçtiğimiz sezonu Edirne Gençlikspor’da geçiren tecrübeli futbolcu önümüzdeki sezon Tekirdağspor'da forma giyecek. Tecrübeli futbolcunun 2.Lig'de 48, 3.Lig'de 108 ve BAL'da 75 maçta 22 golü bulunuyor.

HABER: ERHAN HARPUT

1 yorum:

Oğuz Öztürk dedi ki...

Geçen sezon Tekirdağ'da konuşturduğu yumruklardan sonra beğenilmiş olacak ki transfer gerçekleşmiş. Enteresan olay, umarım Tevfik hoca ile başarıyı yakalarlar.

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.