Cuma, Temmuz 11, 2014

Davutpaşaspor'a Senegalli futbolcu

Geçtiğimiz sezon 2.Amatör Lig 12.grupta şampiyon olarak üst lige yükselen Davutpaşaspor hücum hattını Alassane Sarr transferiyle güçlendirdi.

 

Ofansif orta saha ve santrafor mevkilerinde oynayan Senegalli oyuncu dün Davutpaşaspor Kulüp Lokali'nde düzenlenen imza töreni ile kendisini Davutpaşaspor'lu yapan imzayı attı. Kendisine çok güvenildiğini ve güveni boşa çıkartmamak için çok çalışacağını belirten Senegalli oyuncu '' Burada bana çok iyi davranıyorlar, ailelerinden sayıyorlar. Başarı için çok çalışacağım.'' şeklinde konuştu. Genç oyuncu aynı zamanda İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünüde öğrenim görüyor.

İmza töreni sonrası açıklama yapan Davutpaşaspor Kulübü Başkanı Sayın İskender Keleş '' Bizim amacımız birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir sezon geçirmek. Bunun için imkanlarımızı kullanıyoruz. Allasane'yi çocuğumuz gibi görüyoruz, ailemizin bir parçası. Futbol burada bir araç, amacımız karakterli oyuncu grubuyla topluma hizmet etmek ve birleştirici olmak'' şeklinde açıklama yaptı.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN

[gallery link="file" ids="134432,134431,134430,134429"]

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.