Pazartesi, Temmuz 07, 2014

Çeliktepespor’dan dev alt yapı hamlesi

Süper Amatör Lig ekiplerinden Çeliktepespor, geçtiğimiz sezon kadrosunda yer alan 10 genç futbolcusuyla yeniden anlaşırken, 10 futbolcu da A takıma yükseldi.



 

Sarı-siyahlı Kağıthane ekibinin Başkanı Hasan Cevahiroğlu’nun katıldığı imza töreninde Batuhan Kaçın, Can Polat, Emre Fıçıcı, Hasan Emre Aydın, Mehmet Lezzet, Mustafa Burak Kaysar, Ömer Faruk Tiryaki, Samet Gülşen, Volkan Karan ve Yusuf Emre Çalışkan ile yeniden sözleşme yapılırken, Barış Doğan, Batuhan Çiçek, Eren Özcan, Fatih Yavuz, Furkan Kalafatçı, Mehmet Polat, Arif Kor, Mert Yanık, Mustafa Kaan Sarıtaş, Recep Şimşek, Tolga Dikmeçli ve Uğurcan Utku da A takıma çıkartıldı.

unnamed (2)

Cevahiroğlu: Başarının tarifi budur
Genç futbolcuların imza töreninde konuşan Çeliktepespor Başkanı Hasan Cevahiroğlu "Yıllardır alt yapıda sistemli ve planlı bir şekilde çalışıyoruz. Yönetim Kurulu olarak bu işin üzerine fazlasıyla düşüyoruz. Genç takımdan bir sezonda 10 futbolcunun A takıma çıkması bizim için başarının tarifidir. Genç oyunculara büyük güven duyuyoruz ve hiç çekinmeden formayı teslim ediyoruz. Onlar da ağabeyleri ile iyi bir uyum içinde olup formayı kapacaklar. Camia olarak çocuk ve gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan uzak tutan, ahlaki değerleri ön plana alan anlayış ile sporun gerçek amacına hizmet ediyoruz. Bu gençleri yetiştiren ve A takıma kazandıran Hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Alt yapıdan yeni cevherler çıkartmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

[gallery link="file" columns="4" ids="134025,134024,134023,134022,134021,134020,134019,134018"]

 

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.