Pazar, Temmuz 06, 2014

Çatalcaspor, Sercan Çobanoğlu ile anlaştı

3.Ligin yeni ekiplerinden Çatalcaspor, geçtiğimiz sezon Süper Amatör Ligde Küçükköyspor forması altında çok başarılı bir sezon geçiren genç kaleci Sercan Çobanoğlu'nu kadrosuna kattı.



Futbola Altıntepki MAKEL'de başlayan 1993 doğumlu kaleci Bayrampaşa temsilcisinde 5 sezon forma giydikten sonra Beşiktaş'a transfer olmuş, siya-beyazlı ekipte 1 sezon oynadıktan sonra Kasımpaşa'ya geçmiş, bir sezon da bu takımda görev yaptıktan sonra Süper Amatör Lig ekiplerinden Feriköy'e transfer olmuştu.

 

Feriköy'de tecrübeli kaleci Tuncay Albayrak'ın arkasında 36 maçın tamamında yedek bekleyen Sercan Çobanoğlu, kırmızı-beyazlılarda hiç forma giyememesine rağmen geldiği Küçükköyspor'da 36 maçın 34'ünde başarıyla görev yapmış ve mükemmel  geçirdiği sezonun ardından ekimiz tarafından 2013-2014 futbol sezonunda Yılın Kalecisi seçilmişti.

 

Çatalcaspor'da ilk kez Profesyonel mukaveleye imza atacak olan genç kalecinin başarındaki en büyük pay hiç şüphesiz Altıntepsi MAKEL'de Sebahattin Hoca, Beşiktaş'ta Hakan Yurtvermez ve Muharrem Önen, Kasımpaşa'da Önder Karaveli ve Halim Okta, Feriköy'de Şaban Ulusoy, Küçükköyspor'da Mustafa Kıvanç'a ait. Bu Hocalardan çok şey öğrenen Çobanoğlu'nun en büyük destekçisi hiç şüphesiz Küçükköyspor Teknik Direktörü Ergün Gelen olmuştur.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

 

2 yorum:

karabekirli dedi ki...

Yolun açik olsun sercan kardesim bu buyuk küçükköy taraftari seni unutmicak..

mustafa hoca dedi ki...

KİŞİLİĞİ VE DÜZGÜN AHLAKI İLE YER ALDIĞI HER ORTAMDA YAŞININ ÇOK ÜSTÜNDE BİR DURUŞ SERGİLEYEN ALLAH VERGİSİ YETENEKLERİNİ ÇALIŞMA ARZUSU VE İŞ AHLAKI İLE BİRLEŞTİRİP ASLA TESADÜF OLMAYAN KENDİSİNE ANASININ AK SÜTÜ GİBİ HELAL BİR BAŞARININ ARDINDAN YAPTIĞI BU TRANSFER İNŞAALLAH ÜST LİGLERDE YER ALACAĞI GÜNLERİN BAŞLANGICI OLACAKTIR.RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN.ALNINDAN GURURLA ÖPÜYORUM.

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.