Salı, Temmuz 08, 2014

Çamlıcaspor'da üç imza

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Çamlıcaspor, üç önemli ismi kadrosuna dahil etti. Gökhan Elaman, Yasin Albayrak ve Selami Çevik gelecek sezon yeşil-beyazlı formayı giyecek.



1986 doğumlu stoper Gökhan Elaman futbola Trabzonspor altyapısında başlayıp daha sonra Ankaraspor, Pendikspor, Yeniköyspor, Paşabahçe, Çengelköyspor, Çıksalınspor ve son olarak Çubukluspor formaları giydi.

1989 doğumlu stoper Yasin Albayrak Çamlıcaspor altyapısında yetişip ilk A takım deneyimini de burada yaşamış bir isim. Daha sonra Anadolu Hisarı ve Şile Yıldızspor formaları giyen Yasin yuvaya geri döndü.


CAM2
1981 doğumlu kaleci Selami Çevik Şilespor'dan transfer edildi. Tecrübeli eldiven daha önce Yenisahraspor, Küçükyalı Yelkenspor, İçerenköy İdman Yurdu, Çakmakspor ve Üsküdar Anadoluspor'da oynadı.

Yerel Futbol Sitesi

3 yorum:

Hasan Hız dedi ki...

Çamlıca Spora hayırlı olsun transferler Hakan Tudun abimize yakışır gene fırtınalar estirecek kem gözlerden sakınsın Allah Hakan abi

SELAMİ ÇEVİK dedi ki...

SOYADIM YANLIŞLIKLA ÇELİK YAZILMIŞ ÇEVİK OLUCAKTI... :)

SELAMİ ÇEVİK dedi ki...

TESEKKÜR EDERİM..

Rasathanespor 9'da 9 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor ilk yarının son maçında sahasında Harb İşspor'u 8-0 yendi.