Cuma, Temmuz 11, 2014

Bir başarı öyküsü

Sevgili Yerel Futbol Sitesi ziyaretçileri... Nisan ayında ilk köşe yazımda sizlerle birlikte oldum. Bu köşe yazımda çok takdir de edildim, çok eleştri de aldım. Bu ayki köşe yazımda sizlere Bağcılar ilçesinde 2011'de  kurulan Bağcılar İdman Yurdu Cemspor’u tanıtacağım.



Renkleri Kırmızı-Beyaz-Mavi olan Bağcılar İdman Yurdu Cemspor 2. Amatör'deki ilk senesinde hedefi 1. Amatör Küme olarak belirledi ancak ummadığı şekilde inişli-çıkışlı bir grafik sergiledi. Umutlarını da yeni sezona bıraktı. 2013-2014 sezonunda yaptığı transferlerle adından söz ettiren Cemspor yeni sezonda teknik direktör Abidin Yılmaz ile başarılı bir çıkış yakaladı. Bağcılar ekibi grubunda 3 beraberlik alırken diğer tüm maçları kazandı ve grubunda tek namağlup ekip olarak 1. Amatör'e çıktı.

Cemspor ligin son haftasında oynadığı Bağcılar derbisinde Ateştuğlaspor’u 9-1 yenmesini bildi. Maçtan öncesi taraftarların meşale şovugörülmeye değerdi. Maç sonuysa sahada fair play adına güzel görüntüler vardı. Ateştuğlasporlu yöneticiler sahaya inerek Cemsporluları kutlayan ilk kişiler oldu.

Bizler de Yerel Futbol Sitesi olarak Bağcılar İdman Yurdu Cemspor’a İstanbul 1. Amatör Küme'de başarılar dileriz.

YAZI: ALPER KADEROĞLU

3 yorum:

emrah uçar dedi ki...

Bize verdığin değerden dolayı cok teşekkür ederiz cem spor ailesi olarak minnettarlığımızı belirtmek isteriz sen bizim değerli bir abimizsin hersey icin saol ..

alper dedi ki...

Çok teşekkür ederim emrah yeni sezonda başarılar

Hamza YILDIRM dedi ki...

bizi yalnız bırakmayıp her maçımaza gelmeye çalışan alper abimiz eline sağlık.. herşey için teşekkür ederiz bizim için değerlisin alper abi.

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.