Cumartesi, Temmuz 12, 2014

Beykoz'a Süper müjde!

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Ligde başarısız olarak 1.Amatör Lige gerileyen Türk futbolunun asırlık çınarı Beykoz 1908'e yeniden Süper Amatör Ligde yarışma şansı doğdu.



Sarı-siyahlı ekip, geçtiğimiz sezon 1.Amatör Lig 8.Grupta ikinci sırayı alarak Süper Amatör Lige terfi eden İstanbul PTT'nin yarışma hakkını satın alarak geçen sezon düştüğü Ligde yeniden yer alacak.

Fikirtepe Dumlupınar kabul etmemişti
Geçtiğimiz sezon, TFF İstanbul İl Başkanlığının aldığı "1.Amatör Ligde ikinci olanlar da doğrudan Süper Amatör Lige çıkacak" kararı netleşmeden önce terfi için eleme maçı oynaması gereken İstanbul PTT bu maça çıkmama kararı almıştı. PTT'nin yeni sezonda da Süper Amatör Ligde yer almayacağı geçtiğimiz günlerde netleşmişti. Bu gelişme üzerine İstanbul PTT'nin yarışma hakkının satın alınması ve  Süper Amatör Ligde oynaması teklifi Fikirtepe Dumlupınar'a teklif edilmiş ancak turuncu-siyahlı Kadıköy temsilcisi bu teklifi kabul etmemişti. İstanbul PTT ile Beykoz 1908 Yöneticileri arasında gerçekleşen görüşmelerde sona gelindi ve iddialara göre kesin anlaşma sağlandı. Bu şekilde Beykoz 1908 2014-2015 sezonunda Süper Amatör Ligde yer alacak.

 

HABER:  ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.