Salı, Temmuz 15, 2014

Beykoz camiası iftarda buluşmaya devam ediyor

Beykoz İlçesinde son federe olan spor kulübü konumundaki Rüzgarlıbahçe Spor Kulübü, Beykoz ilçesi Amatör Futbol camiasını buluşturan bir iftar programı gerçekleştirdi. Rüzgarlıbahçe Fesleğen Restaurant-Cafe'de gerçekleşen iftara programına katılım yüksek oldu.

 

Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir, Beykoz 1908 A.Ş. Başkanı Zeki Aksu, Çubukluspor Başkanı Coşkun Tosun, Paşabahçespor Başkanı Coşkun Okur, Soğuksuspor Başkanı Hasan Avcı, Çiğdemspor Başkanı Mustafa Odabaşı, Başkan Yardımcısı Mustafa Gökdemir, A.Hisarı İdmanyurduspor Yöneticilerinden Mustafa Babuz, Akbabaspor Başkanı ve Mahalle Muhtarı Yüksel Kılıç, Yeşilay Cemiyeti Beykoz Şubesi Başkanı Doktor Ziya Gümüş, Çavuşbaşıspor Başkanı Yaşar Şahin, Elmalıspor Yöneticisi Yusuf Dinç, Örnekköyspor Başkanı İsmail Türk, Antrenörler Aydın Çaylı, Recep Gürbaşak, Eyüp Aktaş ve Hocaların Hocası Nuri Kızıltan, Beykoz 1908 A.Ş. Altyapı Komitesi Başkanı Mehmet Şahin, Küçüksu Yenimahallespor'dan Mustafa Özdemir, Pehlivan Gündoğdu, Beyfad'dan Mukuşa Yılmaz, Kanlıcaspor Yöneticisi Mustafa Kaya gibi isimler katılımcılar arasında idi.
Rüzgarlıbahçespor Başkanı Fatih Aydın, Rüzgarlıbahçespor Derneği Başkanı Ali Evlimen, Rüzgarlıbahçe Mahallesi Muhtarı Sedat Altun'un ev sahibi konumunda olduğu iftar programında Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir bir konuşma yaparak Rüzgarlıbahçespor Kulübüne bu güzel organizasyon için teşekkürlerini iletti. Rüzgarlıbahçespor Başkanı Fatih Aydın ile Rüzgarlıbahçe Mahallesi Muhtarı Sedat Altun da birer konuşma yaparak katılımcılara teşekkürlerini ayrı ayrı ifade ettiler.
İftar Programında söz alan Türkiye Yeşilay Cemiyeti Beykoz Şubesi Başkanı  Ziya Gümüş, son aylarda ülke gündemine sıklıkla giren uyuşturucu ve bağımlı madde kullanımlarına ilişkin hem uyarı hem de bilgi mahiyetinde aktarımlarda bulundu. Gümüş, son haftalarda özellikle Bonzai adlı madde kullanımı ile ortaya çıkan ölüm haberlerine dikkatleri çekerken bu konuda spor kulüplerinde de büyük sorumluluk düştüğü konusuna değindi.
BEYKOZ 1908 ALTYAPI İFTAR PROGRAMI BEYTAŞ TERAS CAFE’DEYDİ!
Beykoz 1908 A.Ş. Futbol Altyapı Komitesi Beykoz Belediyesi Beytaş Teras Kafe'de iftar programında bir araya geldi. Komitede İdareci-Antrenör -Malzemeci ve de dışarıdan destek olan isimlerin ve bazı misafirlerin buluştuğu iftar programı oldukça nezih bir ortamda, futbol dolu sohbetler ile geç saatlere kadar devam etti. Beykoz 1908 A.Ş. Futbol Takımı Altyapı Komitesi Başkanı Mehmet Şahin geride bırakılan sezonda tam bir aile ortamı yakalanıp bir biri ardına şampiyonlukların yaşandığına dikkat çekerken, “Biz bu ailenin fertlerini güzel bir Beykoz akşamında iftar programında bir araya getirmek istedik.  İftarımıza katılan herkesin mutlak surette başarılarda payları vardır. İşte biz bu güzel ortamı bu sezon da devam ettirmek niyetindeyiz.” Şeklinde konuştu.

HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN

[gallery link="file" ids="134644,134643,134641,134642"]

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.