Çarşamba, Temmuz 16, 2014

Bergama'dan Mert Kaytankaş bombası

Yaptığı transferler ile dikkat çeken Spor Toto 3. Lig ekibi Bergama Belediyespor, kariyeri başarılarla dolu forvet Mert Kaytankaş ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Bergama Belediyespor altyapısından yetiştikten sonra Bucaspor, Karamanspor, Altınordu, Göztepe, Yimpaş Yozgatspor, Kardemir Karabük, Alanya, Tokatspor, Akhisar Belediye, Nazilli ve Turgutluspor formalarıyla 461 resmi maçta 121 gole imza atan, Akhisar Belediye Spor'la 2. Lig ve PTT 1. Lig şampiyonluğu yaşayan Mert Kaytankaş, Bergama Belediye ve Kulüp Onursal Başkanı Mehmet Gönenç'in makamında, Kulüp Başkanı Hakkı Özlü ve Yöneticilerin de hazır bulunduğu imza töreniyle, kendisini yuvaya döndüren imzayı attı.
Bergama Belediye ve Kulüp Onursal Başkanı Mehmet Gönenç, göz kamaştırıcı kariyeriyle Bergamalıları gururlandıran, karakteriyle herkesin takdirini kazanan Mert'e imza attırarak, sadece golcü değil aynı zamanda takım kaptanı da transfer ettiklerini ifade etti.
Onursal Başkan Gönenç, Mert, Salih, Gökhan gibi tecrübeli oyuncuların yanına, gelecek vaat eden genç yetenekleri transfer ettiklerini belirterek, sağlam adımlarla yükselişlerini sürdüreceklerini söyledi.
Altyapısından yetiştiği Kırmızı Lacivertli ekibe geri dönen başarılı forvet Mert Kaytankaş, Bir çok takımdan transfer teklifi almasına karşın, Belediye Başkanı Mehmet Gönenç'e verdiği geri dönüş sözünü gerçekleştirmeyi tercih ettiğini belirtti.
Tecrübeli oyuncu, başarıdaki en önemli etken olan takım ruhunu yakalayarak, çok çalışıp, birlikte hareket ederek, başarıya ulaşacaklarına inandığını söyledi.

HABER-FOTOĞRAF: EROL ALTUĞ

Hiç yorum yok:

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.