Perşembe, Temmuz 10, 2014

Avcılar Belediyespor'da Öztürk dönemi

Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Avcılar Belediyespor, yeni Teknik direktörünü buldu. İstanbul Kartal Belediyespor, Eyüpspor, Edirnespor, Ceyhanspor ve iki dönem İstanbul Güngörenspor’da Teknik Direktörlük görevinde bulunan Raif Öztürk, yeni sezonda Avcılar Belediyespor'da görev yapacak.

Kulüpte yapılan imza töreninin ardından bir açıklama yapan Avcılar Belediyespor Basın Sözcüsü Ünal Güneri, takımı çok tecrübeli bir isme emanet ettiklerini söyledi. Yönetim olarak tek yetkili olarak takımı emanet ettikleri Teknik Direktör Raif Öztürk’ün yanında olacaklarını söyleyen Güneri, Avcılar Belediyespor’un yeni sezonda iddialı bir şeklinde sezona gireceğini söyledi.

İmza töreninin ardından bir açıklama yapan Teknik Direktör Raif Öztürk, Avcılar Belediyespor’un ligde başarılı olması için gerekeni yapacaklarını söyledi. Yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde boy gösterecek olan sarı-siyahlıların başarısı için ter dökeceğini söyleyen Teknik Direktör Raif Öztürk, hedefi olan bir camiaya geldiğini, oluşacak yeni kadro ile ligde en iyisini yapmak için çaba göstereceklerini söyledi.

HABER: İBRAHİM KESKİN

2 yorum:

edirne spor dedi ki...

Tek yetkili Raif hoca olduysa geçmiş olsun şimdiden.Avcılar belediye ligin en sıradan takımı olacak herkese hatırlatırım.Transfer olacaklar da Raif Hocanın vaadlerine sakın inanmasın hayatlarının hatasını yaparlar.

Gökhan dedi ki...

Başarılar dilerim Raif hocam

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.