Perşembe, Temmuz 10, 2014

Arnavutköy BLD. futbolcularının sağlığı Tezcan'dan sorulur

Arnavutköy Belediyespor sağlık yönünden işi sağlama aldı. Profesyonel liglerde bir çok başarılı futbolcunun özel masörlüğünü yapan Mehmet İsmail Alpay Tezcan yeniden Arnavutköy Belediyespor dedi.

IMG_8961

Geçtiğimiz sezon yürümez denilen bir çok sporcuyu kısa sürede sahalara döndüren futbol yaşantısına kaldığı yerden devam etmesini sağlayan sihirli el masör Alpay geçtiğimiz sezon öncesi, kamp dönemi ve lig maçlarında bir çok futbolcunun sakatlığını erken fark ederek yapmış olduğu tedavilerle Arnavutköy Belediyespor'un ligde başarılı sonuçlar almasını sağladı. Bu sezon yeniden anlaşma sağladığı için oldukça mutlu olduğunu ifade eden Alpay Tezcan bu sezon işimiz daha zor yeni yönetim kesinlikle hata istemiyor ve sakatlanma riski olan futbolcuları yakın takibe alarak şimdiden güçlendirme çalışmalarına başlayacağız dedi.

IMG_8134

Arnavutköy Belediyespor haricinde PTT Süper lig (17), PTT 1.Lig (9) PTT 2.Lig (11), PTT 3.L İG(12) futbolcunun özel masörlüğünü yapan Alpay Tezcan; bunun yanı sıra BAL futbolcularından da hatırı sayılır bir isteğin gelmesine rağmen ben yuvamdan Arnavutköy Belediye spordan memnunum diyerek yeni sezonda tüm futbol camiasına sakatlıksız bir sezon geçirmelerini diledi.

IMG_2476

Alpay Tezcan Kimdir?
1980 İstanbul doğumlu Tezcan 2004 yılına kadar futbol oynamasına rağmen futbolu bırakarak bu işin mutfağına indi. 2005 yılından itibaren Masörlük diploması alarak “Mecidiyeköy Medisprint” spor sakatlıkları tedavi merkezini kuran Tezcan faal olarak çalışmaya başladı. ve ilk olarak Sarıyerspor, Yeniköyspor, Bözüyükspor, Beykozspor, Kırklarelispor Profesyonel futbol takımlarında çalışan Tezcan daha sonra Masörlüğe başladığı Yuvası Sarıyerspor'a döndü. Bir sezon sonra, Hentbol süper lig takımlarından Yeditepe ile çalışan Alpay Tezcan Son olarak Fatih Karagümrükspor ile çalıştı. Son 2 yıldır Arnavutköy Belediyespor ile çalışmalarına devam ediyor.

HABER-FOTOĞRAF: MURAT DEMİRCİ

 

 

Hiç yorum yok:

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.