Perşembe, Temmuz 10, 2014

Alemdağspor'da imzalar atıldı

İstanbul Süper Amatör Ligin iddialı takımlarından Çekmeköy temsilcisi Alemdağspor, dış transferde 8 oyuncuya imza attırdı.


Dış transferde Mesut Güneş ( Çengelköy), Gökay Köhle (Modafen), Hakan Akpınar (Kastamonuspor), Tolga Öztürk, Ersin Akkemik (Kuştepe), Sezgin Gökşen (Feriköy), Ümit Sürmeli (Sarıgazispor), Orhun Bayram (Edirne Osmanlıspor) gibi önemli oyuncuları bünyesine katan Alemdağspor çok güçlü bir kadro oluşturdu. Alemdağ Stadındaki Tesislerde Başkan Faruk Erenoğlu'nun verdiği İftar yemeğinden sonra düzenlenen törenle imzalar atıldı.

İmza töreninde Kulüp Başkanı Faruk Erenoğlu, Teknik Direktör Oktay Akgül, Genel Kaptan Kadem Erenoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur Dönmez ve Eren Yıldız’da hazır bulundular.

Mesut Güneş kimdir?
Geçtiğimiz sezon Paşabahçespor’da 23 maçta forma giyen 1982 Gümüşhane doğumlu başarılı kaleci Çengelköyspor’da ise 13 maçın tamamında forma giymişti. Başarılı kaleci daha önce de, Çamlıcaspor, Kirazlıtepespor, Beykoz Çavuşbaşıköyü, Anadolu Hisarı, Silivrispor formaları giymişti.

Gökay Köhle kimdir?
1987 doğumlu olan futbolcu 2000 yılında Fenerbahçe altyapısında futbola başladı, daha sonra Bursaspor ve Elazığspor formalarını giyen oyuncu Akseki Aroma Gençlikspor'da Profesyonel olup sırası ile Beykoz 1908 ve Orhangazi Gençlerbirliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor formasını giymiştir. Dumlupınar Üniversitesi takımı ile Amatöre dönen Gökay Köhle geçtiğimiz sezon Modafen takımı ile BAL ligine çıkma sevinci yaşamıştır.

Hakan Akpınar kimdir?
1982 doğumlu olan futbolcu 1994 yılında Pendikspor altyapısında futbola başladı, daha sonra Beylerbeyispor'da profesyonel olan oyuncu burada 6 sezon aralıksız forma giydi, peşinden sırası ile Darıca Gençlerbirliği, Kasımpaşa, Gebzespor, Göztepe, Pendik, Elazığ, Eyüpspor ve Çarşambaspor'da Prefesyonel olarak forma giymiştir. Gönen Belediyespor ile Amatöre dönen tecrübeli oyuncu sırası ile Adapazarı, Edirnespor Gençlik ve Kastamonuspor takımlarında oynamıştır.

Fatih Tolga Öztürk kimdir?
Futbola 2000 yılında Beşiktaş’ta başladı ve 4 sezon Yıldıztabyaspor forması giydi. 2007 yılında Pazariçi Köprülüspor’dan sonra sırasıyla Bağlarbaşıspor, Göktürkspor, Kuştepespor, Vefaspor formaları giyen Tolga Kuştepespor’un son 2 sezondur da formasını giydi.

Ersin Akkemik kimdir?
Futbola Alibeyköyspor alt yapısında başlayan Ersin Akkemik, 2003 yılında henüz 17 yaşında iken 2.Ligde mücadele eden Eyüpspor’da forma giymiş ve bu takımda 7 sezon kalmıştı. Besim Durmuş, Bilgin Erdem, Ersin Şolpan, Hamza Hamzaoğlu, Mehmet Şahan, Mehmet Şansal, Nevruz Şerifoğlu, Nurettin Yılmaz, Raif Öztürk ve Yücel Uyar gibi üst düzey Teknik adamlarla çalışma fırsatı bulan Akkemik, Eyüpspor’da (2.Lig) 12 gol attığı dönem, Yücel Uyar’ın tavsiyesi ile önce Samsunspor, sonra da Ankaragücü’nden transfer teklifleri almış ancak bonservis ücretinin yüksekliği nedeniyle Süper Ligde oynama şansını kaçırmıştı. Bu sezon Kuştepespor formasını terleten 28 yaşındaki tecrübeli futbolcu, artık Alemdağspor'un başarısı için ter dökecek.

Sezgin Gökşen kimdir?
1989 doğumlu sol kanat, futbol hayatına 2003 yılında Çeliktepe Ümitspor altyapısında başladı. 2009 yılına kadar burada altyapı kategorilerinde forma giydikten sonra 2010 yılında Leventspor’da  bir sezon forma giydi ve 2011 yılını BAL takımlarından Tunaspor’da tamamladı ve bir sezon sonra Halide Edip Adıvarspor’a transfer oldu. Geçtiğimiz sezonu da Feriköyspor’da sezonu noktalayan ve 6 frikik golüne imzasını atan Sezgin artık Alemdağspor formasını terletetecek.

Ümit Sürmeli kimdir?
1994 doğumlu kaleci futbola 2008 yılında Sarıgazi Belediyespor'da başladı, daha sonra Sancaktepe Belediyespor'da 3 sezon altyapı ve akademi liğlerinde oynadı. Geçtiğimiz sezon 1.Amatör lig takımlarından Sarıgazispor kalesini başarı ile korumuş ve kurtardığı penaltı atışları ile adından söz ettirmiştir.

Orhun Bayram kimdir?
1992 doğumlu olan futbolcu 2005 yılında Küçükçekmecespor'da futbola başladı, daha sonra sırası ile İstanbul Beylikdüzüspor, İstanbul Başakşehirspor ve Erokspor formalarını giymiştir. Geçtiğimiz sezon Edirne Süper Amatör lig takımlarından Osmanlıspor'da top koşturan oyuncu artık Alemdağspor için ter dökecek.

HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.