Çarşamba, Temmuz 09, 2014

Akçakocaspor'da kongre günü

Gelecek sezon Düzce Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Akçakocaspor'da iki kez yapılamayan kongrenin yenisi tekrar yapılacak. Hafta sonu yapılacak olan kongreden muhtemelen yeni bir başkan çıkacak.
İki sezon üst üstte Düzcespor'u geçerek Bölgesel Amatör Ligde mücadele edip, 4 Mayıs günü Düzce 18 Temmuz şehir stadında Düzcespor ile Bölgesel Amatör'de mücadele  edebilmek adına Play- Out mücadelesi yapan Akçakocaspor, sırayı Düzcespor'a vermiş oldu. Akçakocaspor'un yeni sezonda Düzce Süper Amatör Liginde mücadele edecek olmasıyla yeni sezona yeni başkan, yeni teknik direktör ve yeni futbolcular ile girmesi bekleniyor. İki kez yapılmaya çalışılan kongrede çoğunluğun sağlanamaması nedeni ile ertelenen olağan kongreyi cumartesi günü yapmayı planlıyor.

Akçakocaspor'a ilk talip olan kişi olan Akçakocalı İş Adamı Abdulkadir Pandul,ün ikinci kongrede " Ben Kulübe Talibim" demesi üzerine kulübün nasıl bir cevap vereceği merak konusu olmuştu. Kongrenin ileri bir tarihe ertelenmesi sonucu beklemede olan her iki taraftan da şu ana kadar ses çıkmamıştı. Beklenen o haber geldi ve bu hafta sonu yapılması ön görülen kongrede Akçakocaspor yeni başkanına kavuşacak gibi.
Şu ana dek susmayı tercih eden İş Adamı Pandul, yapacaklarını bir bir sıralarken Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'nin de takıma sahip çıkacak olmasını her fırsatta dile getirmesi ile hafta sonu yapılacak olan kongrede muhtemelen iki  aday yarışacak. Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'nin kulüple ilgilenmesi için yakın arkadaşı olan ve Erol Solak'ın oğlu Hakan Solak'a teslim etmesi konuşuluyor.
İş Adamı Pandul'un ise kulübü aldığı takdirde Akçakocaspor kulübüne 100.000 TL hibe para ve 400.000 TL'lik geri ödemeli şartla tesislerin yapılması için kaynak sözü vermesine rağmen, Akçakocaspor cephesinde böyle bir güçlü başkan adayını halen daha kabul etmeyip cumartesi günü kulübün kongresini gerçekleştirecek ve Erol Solak'ın oğlu Hakan Solak'a kulübü teslim edecek olmaları iddiası ve Akçakocaspor Divan Heyeti'nin İş Adamı Pandul'un vermeyi taahhüt ettiklerini görmezden gelmeleri kafalarda bir takım soruların oluşmasına neden oluyor.
Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan kongrede Bakşan Yemenici ve Hakan Solak'ın kulübe nasıl bir destek ve katkı vereceği merakla beklenirken, Akçakoca Belediyesi'ni arkasına alacak olan Hakan Solak'ın Akçakocaspor kulübünün yeni başkanı olacağı iddiası kamuoyunda konuşulmaya başlamış durumda.
Hakan Solak'ı başkan yapmayı planlayan Yemenici'nin karşısına İş Adamı Pandul'un çıkıp çıkmayacağı ve adayların kıyasıya yarışıp yarışmayacağını hep birlikte göreceğiz. Hakan Solak'ın 11 kişilik ekibini hazırladığı ve kongrede muhtemel başkan olacağı iddiaları gündeme oturmuş durumda.

HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.