Çarşamba, Temmuz 09, 2014

7 ay oldu küme düşen belli değil!

İstanbul 1. Amatör Lig 14. Grup'ta sezon biteli 7 ay oldu ancak Heybeliadaspor-Elmalıspor maçının sonucu henüz belli değil. Dolayısıyla düşen takım da belirlenmedi.



12 Ocak 2014 günü oynanan Elmalıspor-Heybeliadaspor maçı 0-0 devam ederken iki takım futbolcuları arasında kavga çıkmış, iki ekip sahada 7 kişinin altında kaldıkları için TFF tarafından hükmen 3-0 yenik sayılmıştı. Bunun üzerine küme düşen Heybeliadaspor Tahkim Kurulu'na başvurmuştu.

Tahkim Kurulu bunun üzerine Heybeliadaspor'u haklı buldu ve Kırmızı-Yeşilliler için verilen 3-0 hükmen yenilgi kararını bozdu. Elmalıspor'un itirazıysa reddedildi. Bunun üzerine TFF hakem raporlarını Tahkim Kurulu'na gönderdi kararın gözden geçirilmesini istedi.

Karabekirspor: Takipteyiz
Heybeliadaspor'un 3-0 hükmen galip sayılması durumunda küme düşecek olan Karabekirspor'un kulüp başkanı Salim Çetinkaya konunun takipçisi olduklarını ve gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyledi.

Bu arada TFF İstanbul İl Başkanlığı'nın sitesinde Heybeliadaspor-Elmalıspor maçı 3-0 işlenmiş ve Karabekirspor küme düşmüş görünüyor.

Bir ihtimal daha var!
TFF'ye yakın kaynaklardan aldığımız bilgilere göre, hukuki sürecin uzaması halinde hem Heybeliadaspor hem de Karabekirspor'un birden 1. Amatör Lig'de bırakılması ihtimali var.

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.