Salı, Haziran 10, 2014

Yeni Ufukspor umudunu son haftaya taşıdı

İstanbul 2.Amatör Lig 11.Grup maçında sahasında lider Yenişehir’i ağırlayan Yeni Ufukspor rakibini 3-1 mağlup ederek son haftaya iddialı girmeyi başardı.



Küçükçekmece Yeşilova Kemal Aktaş Stadında oynanan ve Hakem Abdullah Buğra Taşkınsoy’un yönettiği maçta yeşil-beyazlıların golleri Osman, Caner ve Mert’ten gelirken, Yenişehir’in tek sayısı Ercan‘dan geldi.

 

Ligde son hafta maçında Yeni Ufukspor, Çelikspor ile karşılaşacak. Teknik Direktör Gültekin Baştürk’ün talebeleri bu maçı kazanıp, lider Yenişehir’in Bahçelievler ile oynayacağı maçtan puan ya da puanlar çıkartmasını bekleyecek.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

6 yorum:

remzi harputlu dedi ki...

Yeni ufuk grubun en formda takimi yenisehiri yenebilecek formda degildir ustelik yeniufuk tan 5 oyuncusu cezali iken bu maci millete yediremezsiniz.allaha havale ediyoruz allah daima buyuktur tum takimlara basarilar dileriz ama emege saygisizlarida kiniyoruz.

Erkan dedi ki...

Sayın Remzi bey burdan konusmakla olmaz o iş gelip macı izleseydiniz o zaman görürdünüz iki takımında ne kadar istekli ve güzel futbol oynadıgını böyle konusmazsdınız,saygılar...

mehmet aslan dedi ki...

Yeni ufuk dediğin takım 9 maçtır kazanmış ve maçı evinde oynamış.Emek kavramını git o çocuklara sor bakalım.Kimsenin verdiği emeği klavyeden yargılamamalısınız.Günahtır.

mehmet aslan dedi ki...

Yeni ufuk dediğin takım 9 maçtır kazanmış ve maçı evinde oynamış.Emek kavramını git o çocuklara sor bakalım.Kimsenin verdiği emeği klavyeden yargılamamalısınız.Günahtır.

Hasan dedi ki...

Maçı ben canlı izledim 9 maçtır kazanıyo diyosunuz yeniufuk 5 eksikle lideri nasıl yeniyo peki yenilen goller komikçe goller saha içinde olanları hepimiz gördük böle emeklerinizi yok edeceğinize cıkıp topunuzu oynasaydınız bu yorumlar olmaZdı suan niye 13 maçtır böle maçı bıraktı yenişehir diye yorumlar yazılmıyoda bu maçımı buldu bu olanlar kritik maçta yeniufuga verdi maçı bu kadar basit bunu bilmek için canlı bile izlemeye gerek yok maçı çnlü yeniufuk o maça 5 as adamının olmamasına ragmen maç 3-1 gibi gülünç bi skorla aldı kimse kimseyi kandırmasın emekleri yok edenleri allaha havale ediyorum ümit esiyorumki hak yerini bulucak

remzi harputlu dedi ki...

Ben erokspor taraftariyim 2.amatorude takip ediyorum maci bende canli tribunde izledim komik duruma dusmeyin yeni ufukspora maci resmen hediye ederek buyuk vebalin altina girdiler ben yenisehir takimin butun maclarini izledim ama yeniufuk maci gibi komik bir mac oynamadilar allah sahittir kimseyi kandirmanin bir anlami yok eger futbol boyleyse helal olsun size

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.