Salı, Haziran 10, 2014

Üzümcü: Şampiyonluklar gelip geçer

Boğaziçi Spor Kulübü Yönetici Suat Üzümcü, Sefaköy Kartalspor Kulüp Başkanı Yener Dayı’nın demeci sebebiyle bir açıklama yayınladı.



Kırmızı-beyazlı Beşiktaş temsilcinin Yöneticisi açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "İstanbul Amatör Liglerinde 82 yıldır sportif başarıdan ziyade Türk toplumuna ahlaklı sporcular yetiştirme gayesi ile mücadele etmekteyiz. Bir mağlubiyet ya da kaybedilen bir maç yüzünden ilkelerimizden taviz vermedik, vermeyiz. Bizim derdimiz her zaman Kulübümüzün geleceği ve sporcularının yetişmesi olmuştur. Dünkü maçta futbolcumuzun ayağının kırılmasından sonra bizim düştüğümüz durumu ancak yaşayanlar bilir.  'Bunlar futbolda var' demek doğru olmaz. Biz, tarafımıza emanet edilen çocuklarının başına bir şey gelmemesi için çabalarken, böylesi üzücü bir olay sonrasında futbolcumuzun ailesine ne anlatacağımıza düşünürken, keşke dünkü rakibimiz olan Sefaköy Kartalspor’dan bir geçmiş olsun mesajı gelseydi. Ancak unutmayanlar da var. Kulübümüzü ve futbolcumuz Ertuğrul Keskin’i arayıp geçmiş olsun dileklerini ileten ve ilgilenen başta Sayın Ali Düşmez olmak üzere İASKF Yönetim Kurulu’na ve İl Başkan Vekili Sayın Ufuk Tatar’a bu anlamda teşekkürü bir borç biliriz.

 

Boğaziçi Spor Kulübü olarak Sefaköy Kartalsporlu 4 sporcu hakkında bugün gereken itirazı bugün itibari ile yapmış bulunmaktayız. Rakibimizin oyuncularının yaşları gerçek çıkar ise kendilerine buradan, çıkıp demeç vereceğim ve 'Sefaköy Kartalspor’a Türkiye Şampiyonasında başarılar dileriz' diyeceğiz. Şunu lütfen unutmayın, biz maçı kaybettiğimiz için değil, haksız rekabet sonrasında mağdur edildiğimiz için tepki gösterdik. Şimdiye kadar Kulübümüzün çizdiği yol ortadadır. Hiçbir kimse 'Boğaziçi Spor Kulübü’nden şikayetçiyim' dememiştir. Bundan sonraki gelişecek olan süreci takip edeceğiz. Takdir spor kamuoyunundur. Unutmayalım ki şampiyonluklar gelip geçicidir, baki olan dostluklardır. "

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

ersin dedi ki...

Ne yazıkki her takımda böyle işler oluyor tff'nin daha etkili bir denetim mekanizması olması gerekli.YAşı küçük yazılan ve kendi yaş gruplarında değilde daha alt yaştakilerle karşı karşıya gelen ve fizik gücüyle başarı getiren futbolcular ilerki zamanlarda 16-17 yaşlarda fizik güçleri eşitlendiğinde sıradan oluyorlar.Bu arada olanda yetenekli ama fizik gücü düşük oldukları için binlerce futbolcu adayı kaybolup gidiyor.KESİNLİKLE KONTROL GEREKLİ HAKSIZ REKABETİ ORTADAN KALDIRMAK ŞART.

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.