Cuma, Haziran 13, 2014

Umut Şahin Çatalcaspor'dan ayrıldı

Geçtiğimiz sezon Çatalcaspor ile 3.Lig'e yükselme başarısı gösteren Çatalcaspor'da orta sahada forma giyen ve 24 karşılaşmada ter döken Umut Şahin, sarı kırmızılı takımdan ayrıldığını açıkladı



Yerel Futbol Sitesine bir açıklama yapan futbolcu, Çatalcaspor'da çok güzel günlerinin geçtiğini ve kimseye kırgın olmadığını söylerken, Yöneticiler Lokman Noroğlu, Arif Yıldız ve Ali Özbek'e de teşekkür etti.


Umut Şahin kimdir?

1986 doğumlu orta saha oyuncusu, futbol hayatına 2002 yılında Esenkent Gençlikspor’da başlamış ve 2004 yılında Avcılar Belediyespor’da forma giydi. Burada 2007 yılına kadar başarı ile oynadıktan sonra 2008 yılında da Esenyurtspor’da forma giydi ve yeniden sarı siyahlı ekibe geri döndü. 2010 yılını Hasköy, 2012 yılını da Esenyurt İncirtepespor’da geçirdikten sonra Ocak ayı transfer döneminde de İFA Spor Kulübü ile anlaşmış ve sezonu burada noktalamıştı. 2013 yılında Çatalcaspor'la anlaştı ve 3.Lig'e yükselme sevinci yaşayan Umut 24 maçta da 4 gol kaydetti.

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

Cahit Çıkmaz -Çatalca dedi ki...

Sezon boyunca gösterdiğin gayret ve emek için teşekkür ederim. Kariyerinin bundan sonraki döneminde de başarılı olmanı dilerim.

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.