Salı, Haziran 03, 2014

Tunaspor'da teknik menejerlik devri

Süper Amatör Lig'in iddialı ekiplerinden Bayrampaşa Tunaspor Kulübü Yönetim Kurulu, Futbol Takımı'nın idari kadrosuna Teknik Menajerlik sistemini getirdi.
Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin Aykut Kocaman ve Chiristoph Daum ikilisi ile, Beşiktaş'ın da Önder Özen ve Slaven Bilic'le denediği Menajerlik sistemini yeni sezonda Bayrampaşa Tunaspor'da uygulama kararı aldı.

Yönetim Kurulu adına Başkan Mustafa Altuntaş'ın yaptığı açıklamaya göre, Tunaspor Futbol Takımı'nın idari kadrosunda yapılan değişikliğe göre geçtiğimiz iki sezondur Takımda Teknik Direktörlük görevini yürüten Ata Haluk Yalın Teknik Menajerlik görevine getirilirken, yine son iki sezondur Takımda Antrenörlük görevini yürüten Ulaş Oktay'da Teknik Direktörlük görevine getirildi. Geçtiğimiz Sezon Kaleci Antrenörü olarak görevini yürüten Mehmet Eren, bu görevini yeni sezonda da sürdürecek. Tunaspor Kulübü Yönetim Kurulu ve Teknik heyeti, 2014 - 2015 Futbol Sezonu transfer çalışmalarına Haziran ayı içinde start verecek.

HABER-FOTOĞRAF: SELİM AÇAN
www.tunaspor.com

5 yorum:

taraafsız dedi ki...

Teknik menejerlik diye adlandırıp hocalığı da bırakmayan Ata Haluk Yalın bütün imkânlara rağmen takımı BAL ligine çıkaramayan. Tecrübesiz genç oyuncuları alıp çoğu maç takımı yalnız bırakan bir kaptan kırmızı kart görüp sürekli, kavga çıkaran, Valla çok güzel hayırlı olsun kulübü ele geçirmişler bir hocayla bir futbolcu. Bundan sonra Tuna maçlarına gelmeme kararı aldık Ata Haluk Yalın ve Emin ayrılana kadar yaklaşık bir 30 kişilik grup olarak. Koskoca Bayrampaşa Tuna takımı 2 kişinin eline kalmış. Hakikaten yazık

mehmet kaplan dedi ki...

HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH
ÇOK DEĞERLİ VE KİŞİLİK SAHİBİ ANTRENÖRLERE SAHİP BİR CAMİASINIZ HANGİ GÖREVİ VERİRSENİZ VERİN BAŞARILI OLACAKLARINA EMİNİM.
YENİ SEZONDA BAŞARILAR DİLİYORUM.

Çimen dedi ki...

Tarihinde bu kadar para harcamayan bir TUNA spor vardı bu sene ama demekti parayla hersey olmuyo örnek verdiginiz takımlar Fenerbahçe Beşiktaş ki onlardada yürümedi 2 ay. Sonra ne meneler kalır ne hoca ortada tunaspor iyi gözüksede bu olaylar onları geri götürür

ahmet dedi ki...

kardeşim en 50 kere söyledik insanları yanlış yönlendirmeyin diye Tunaspor takımı toplam 180000 tl para harcamıştır.bu paraya 1.amatör de şampiyonluk garantisi yok.Tunaspor un bu paraya süper amatör grup şampiyonluğu kupası ve İstanbul 6.lığı var.BOŞUNA UĞRAŞMAYIN GERÇEKLERİ ÖRTEMEZSİNİZ.

ahmet dedi ki...

tarafsız hakikaten çok tarafsızmışsın Haluk hoca yla EMİN in bu takıma neler verdiğini biz gerçek Tunaspor lular biliyoruz.TUNASPOR normalde zaten 30 kişiye oynayan bir takım olduğuna göre siz gelmezseniz hiç kimse olmayacak tribünde demekki.yandık o zaman takım sahipsiz! kaldı.

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.