Salı, Haziran 03, 2014

Takım 3.lige çıktı, sen nereye çıktın

Çatalcaspor’un başarısı dilden dile dolaşıyor. Bu tabiki büyük bir başarı bu konuda kim ne yaptıysa kim ne emek verdiyse teşekkürü hak ediyor.

Tabiki kolay değil,ancak “ En acınacak insan makamı büyüdükçe küçülen insandır” demişler ama valla boşuna da dememişler Allah bana böyle yapacaksam bir mevki nasip etmesin, düne kadar hiç ilgin olmadığı bir ortama giriyorsun biryerlere birilerinin vasıtası ile ulaşıyorsun buraya kadar eyvallah adını bile söyleyemediğin bir mevkide bulunuyorsun ama gel gelelim garibanın ekmeği ile oynuyorsun. Unutma sen bu parayı bulmadan evvel o gariban gibiydin. Aslını unutup birilerinin ekmeği ile oynama birgün gelir birileri senin ekmeğinle oynar demekle yeteniyorum. Bu lafımı herkes üstüne alınmasın, bu laflarım yerini bulmuştur. Bu kadar ağır olmuş demeyim daha da ağırını yazacağım.

Çatalcaspor kulübü 3.lige çıktıktan sonra herkese teşekkür edildi. Ama bir kişi unutuldu gibi geliyor. Yönetim kurulunun unuttuğu insanlar var. Ben beklerdim ve isterdim ki yönetim kurul bir araya gelsin zafer şarhoşluğu bittikten sonra oturup bir basın toplantısı düzünlesin tabi bu arada kendilerine yardım edenleri de unutmadan not alsınlar ve onlara tek tek teşekkür etsinler. Ama bu dediğim olmadı, çünkü herkes bir taraftan tuttu. Amatörlük bitti diyorsunuz ya, biz profesyonel olduk diyorsunuz ya hani nerede daha baştan böyle bir hata yapmanız beni ve benim gibi sizi gibi güzel işler yapan genç yönetici arkadaşları destekleyenleri üzdü. Buna emin olun. Sezon başından bu yana maddi olarak değil ama manevi olarak sizlerin yanında olan bir çok kişi vardı. Bunu beklediler, ama siz bunu yapamadınız bu benim bir beklentimdi. Güzel bir basın toplantısı ardından önümüzdeki sezonla ilgili düşünceleriniz, Ne güzel olurdu.

Maddi olarak destek verenler yok mu?
Çatalcaspor’un 3.lige çıkma aşamasının son etabında Çatalcaspor’a destek verenler olmadı mı?, varsa bu isimler nelerdi, kimlerdi bari bu isimlere teşekkür etseydiniz. Yönetim kurulunda builunan Lokman Naroğlu geçtiğimiz günlerde Çatalca’da gerçekleyen İstanbul Amatör Spor Kulüplerini Federasyonu Başkanı Ali düşmez ve ekibini konuk ettikleri toplantıda söz alarak Ali düşmez’e teşekkür etmesi gibi. Bence bunu şampiyonluktan sonra yapsalardı daha iyi olurdu.

Başkan Gökçe sadece Cem Kara’ya teşekkür ediyor
Çatalcaspor’a maddi ve manevi destek veren Çatalca belediye Başkanı Cem Kara’ya teşekkür etmesi normal bundan kimse raehatsız olmuyor. Ama bir kulüp başkanı Cem Kara’ya teşekkür ederek diğer yardım edenlere haksızlık olmuyor mu?, Çatalca’nın tarihinde yaşanan bu ilkte yine bazı ilkler yaşandı. Çatalca Kaymakamı Dr.Nevzat Taşdan’a niye teşekkür edilmedi. Hemen her maçına geldi, hatta buda yetmezmiş gibi maddi yöndenden de destek verdi peki bu unutuldu mu?, Tekirdağ’da oynanan final maçı öncesi kampınızı kim karşıladı, takımın 3.lige çıkmasından sonra bir iş adamı takımdaki futbolculara dağıtılmak üzere 50 binlira verdim mi ? bunları merak ediyorum. Daha merak ettiğim bir çok konu var. Bunları her seferinde soracağım, ta ki cevaplarını alana kadar ….

Benim niyetim kimseyi aşağalamak değil, kimseyi küçük düşürmek değil, benim niyetim bazı yapılan yanlışları göstermek Çatalcaspor’un genç yöneticilerine bir şey söylemek istemiyorum onlar heyecanlı ve üstlerine düşeni yaptılar. Kendilerini tecrübeli sanan ve yıllardır bu işin içindeyim diyip ahkam kesenler için söylüyorum birde ağzına bu küfürler yakışmıyor. Her seferinde görev yapan gazetecilere küfür etmek olmuyor. Sen belirli bir mevkiye gelmiş bir insansın daha ne kadar küfür edeceksin onu da merak ediyorum. Tabi ben bu küfürlere cevap vermesini bilirim ama bu bana yakışmaz. Ben yıllardır bu işi yapıyorum ve kişiliğim asla bozulmadı. Kalın sağlıcakla…….

 

YAZI: HAKAN SONGUR
www.34spor.com

2 yorum:

Engin AKIN dedi ki...

Hakan kardeşim yazıyorsun da üstü kapalı geçiştiriyorsun. İsim ver. adres gösteriyorsun lakin posta kodunu yazmıyorsun. Küfür eden kim? Bu küfür kimlere edilmiştir? Tamam edilen küfürlere gerekli cevabı vermişsindir sen. ben ve benim gibi işine gücüne bakanlar küfür edilmesine alışkındır. daha açık ve net yazmanı beklerdim senden

Hakan songur dedi ki...

Sevgili Engin üstü kapalı geçmek istedim çünkü işin içinde küfür var, rencide etmek istemedim inşallah bundan sonra biz gazetecilere küfür etmez ama ederse de kendisi bilir kötü söz sahibinindir. Biz kamu görevi yapıyoruz onun bunun klamşörlüğünü değil, 23 yıldır bu işi yapıyorum asla ilkelerimden vazgeçmedim, bu tür davranışlar içinde bulunanlarla çok karşılaştım ama bu başka. Bu yüzüne gülüyor arkadan küfür ediyor. tabiki bu kişinin ismini açıklayacağım ama alternatif gazeteciler kol geziyor hemen kendilerine görev çıkaracaklar gerçi Allah'dan başka kimseden korkumuz yok isteyen istediğini benim hakkımda yazabilir çig yemedim ki karnım ağrısın...

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.