Pazar, Haziran 08, 2014

Silivrispor’da İhsan Atun güven tazeledi

Hafta sonu olağan kongresini yaparak yeni sezon için kolları sıvayan Silivrispor’da İhsan Atun güven tazelerken yönetim kurulu listesinde de yenilemeye gitti.



Silivrispor olağan kongresinde güven tazeleyen Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun kongrede güven tazeleyerek yeni sezon için öncelikle hedeflerinin borçların ödenmesi ve akabinde de iyi bir kadro kurup ligde tekrar isimlerinin anılmasını istediklerini belirtti. Olağan kongreye Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, eski başkanlardan Süleyman Köylü, Fenerköyspor Kulüp Başkanı Muharrem Eren, Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta, Kavaklı Güreş Ağası Çetin Ceylan, Silivri Birlik yönetim kurulu üyeleri ile birlikte üyeler katıldı. Kongrede divan başkanlığını eski başkanlardan Turgay Sezginer yaparken yardımcılıklarını Hüseyin Kızıltan ve Oktay Yüksel yaptı.

 

FUTBOLDAN ANLAMAM AMA İYİ İDARECİYİMDİR
Kongrede kısa bir konuşma yapan Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun; “Geçtiğimiz sezon başarılıydık. İyi işlere imza attık. Farkında mısınız bilmem ama 4 yılın ardından 3. Ligden Süper lige oyuncu veren tek kulübüz. O zaman da dediğim bir söz vardı İhsan Atun’un bir kolu Edirne’deyse diğer kolu da Karsta’dır. İkili ilişkiler sayısında zor anlarımızı kendi lehimize çevirdik. Benim futbolu bilmediğimi beni tanıyan herkes bilir evet, ben futboldan anlamam belki ama idareciliği iyi yaparım. Geldiğimiz noktada da kulübün başarısı ortadadır.

 

TAKIMI DÜŞÜREN BAŞKAN OLMAM
Yeni sezonda hedefimizin ne olduğunu soranlara tek bir kelime ediyorum, “Silivrispor’u küme düşüren başkan olarak kesinlikle anılmayacağım” diyorum. Şimdi bana Silivrispor’u küme düşüren ismi söyleyin desem hemen herkes Hüseyin Şahin’in ismini bir çırpıda söyleyiverir. İşte unutulmayan budur çıkaran değil düşürenler akılda kalır. Kaldı ki o dönemde Hüseyin Şahin’in bir suçunun olmadığını da bilenlerdenim. İşte bunun için diyorum ki kesinlikle Silivrispor’u düşüren isim olarak anılmayacağım.

 

HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI
Borçlarımız var bunlarla ilgili yapılandırmaya gidilecek lakin bunun içinde eski tüm yöneticilerin de elini taşın altına koymasını isteyeceğim. Bu zamana kadar bana inanan ve güvenen herkese teşekkür ederim. Bu zamana kadar yaptıklarım bundan sonra da yapacaklarıma örnek olacaktır. Gelecek Silivri’nin ve Silivrispor’un olacaktır” dedi.

 

Liste ise şu şekilde oluştu
“Asil Üyeler, İhsan Atun, Süleyman Gencoğlu, Ramazan Işıklar, Erkan Karabina, Mehmet Ayyıldız, Yasin Danış, Sinan Özkan, Recep Karaköy, Atılgan Balaban, Cengiz Yıldırım, Mehmet Kaplan, Erkan Güngör, Bülent Erçağ, Doğan Özkoç, Zafer Bıyıklı, Celalettin Yazıcı ve Yusuf Temel. Yedek üyeler ise; İbrahim Sinkil, Tezcan Balcıoğlu, Ali Güvenç, Serkan Ataç, Ersan Bekler, Cem Demiray, Önder Çolak, Uğur Alaner, Serhat Baysalgil, Orhan Öpçin olarak belirlendi.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

 

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.