Çarşamba, Haziran 04, 2014

Silivri’den, Tonta ve Gençtürk’e güçlü destek

Haziran ayının 16’sında gerçekleştirilecek olan İASKF olağan kongresinde Seymen Gençtürk’ün listesinden girerek sportif hizmetlerine devam etmeyi planlayan Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta ilçe kulüplerinin desteğini aldı.



unnamed (1)

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun bu ay içinde gerçekleştireceği olağan genel kurulunda Silivri’yi temsil etmek için Seymen Gençtürk’ün listesinden yönetime gireceğini açıklayan Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta önceki akşam organize ettiği yemekle birlikte kulüplerden destek istedi. Ali Tonta tarafından organize edilen ve Silivri Yelken Balık Restoranında gerçekleştirilen yemekli toplantıya İASKF Yönetim Kurulu Üyesi ve Seymen Gençtürk’ün listesinde olan Yetkin Karakaş, Kadıköyspor, Silivri Mimarsinanspor, Büyük Kılıçlıspor, Beycilerspor, Alibeyspor, Ortaköyspor, Gazitepespor, Seymenköyspor, Akörenspor, Kavaklıspor, Fenerköyspor, Alipaşaspor, Çeltikspor, Gümüşyakaspor, Selimpaşaspor, Çeltikspor, Büyük Çavuşluspor katılırken Kavaklı Yenici Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşlerinin Ağası Çetin Ceylan’da Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta’nın organizasyonuna katılım sağladı.

unnamed (10)

Silivri’de Ali Tonta rüzgarı
Silivri Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta tarafından organize edilen yemekli toplantıya ilçede faal olan ve İASKF olağan kongresinde oy kullanacak tüm kulüp başkan ve yöneticileri katılım sağladı. Organize ettiği toplantıda başkanlardan destek isteyen Tonta kulüp başkan ve yöneticilerine hitaben yaptığı konuşmasında; “30 yıldır ilçemin sporunun içindeyim. Gerek oyuncu gerekse de yönetim kademelerinde aktif bir şekilde aralık vermeksizin çalıştım. Bu gün ilçemizde ve bölgemizde faal olarak futbol yaşantısını sürdüren birçok değerli oyuncunun başkanlığını yaptım. Gelinen noktada federasyon seçimlerinde hizmet edeceğine inandığım Seymen Gençtürk ve ekibinin bir parçası olmak için adaylığımı resmen açıklıyorum. Siz değerli dostlarımdan da açıkça destek bekliyorum. İstanbul’un ve ilçemizin sportif sorunlarını en iyi bilenlerle yola çıktık. Çıktığımız bu zorlu yolda bizi sevenlerle birlikte emin adımlarla hizmet için çalışacağımızın garantisi bugüne kadar ilçemiz sporuna verdiklerimizdir. Bugün buraya gelerek beni onurlandırdınız. Tüm başkanlarıma ve değerli yönetim kurulu üyesi dostlarıma teşekkür ederim” dedi.

 

HABER: ENGİN AKIN

[gallery link="file" columns="4" ids="129934,129935,129937,129938,129940,129941,129942,129943,129944,129945,129946,129947"]

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.