Çarşamba, Haziran 04, 2014

Selimpaşaspor sportif faaliyetlerde uçuşa geçti

Silivri’nin köklü tarihi bulunan Selimpaşaspor Kulübü sportif branşlarda kurduğu kategorilerle ilçenin parmakla gösterilen kulüpleri arasındaki yerini aldı.

 

Bünyesinde futbol, badminton, kano, masa tenisi, ayak tenisi, voleybol ve basketbol gibi branşları barındıran Selimpaşaspor Kulübü yepyeni bir branşla daha ilçe sporuna hizmet etmeye hazırlanıyor. Yeni dönemde gençler kategorisinde mücadele edecek olan kız futbol takımını da hayata geçiren Selimpaşaspor Kulübü önceki gün ilk idmanını Selimpaşa Karasu Tesislerinde gerçekleştirdi. Geçtiğimiz hafta içinde federasyonda oyuncularının lisans tescil işlemlerini tamamlayan Selimpaşaspor genç kızlar kategorisinde liginde mücadele etme hakkı kazandı. 30 kişilik bir kadro oluşturan kulüpte ilk etapta 27 oyuncunun lisansı tamamlandığı bildirildi.

 

Bizzat Selimpaşaspor Kulüp Başkanı Saffet Karasu ve değerli eşleri Media Karasu’nun talimatı ile kurulan şube için yönetim kurulu da olumlu yaklaşım sergiledi. Konu ile ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Selimpaşaspor teknik patronu Nursal Bilir; “Bu oluşuma çok pozitif yaklaşan başkanımız Saffet Karasu ve değerli eşi Media Karasu’ya oluşumun önderlerindendir. Ayrıca yönetim kurulumuzda bu oluşumun arkasındadır. Sürecin sıkıntısı olsa da bu süreci çok kolay atlamamızı sağlayan değerli beden eğitimci hocalarımıza çok teşekkür ederiz. Tabi en çok emeği geçen ilçemiz okullarında görev yapmakta olan eğitimcilerimiz Tijen ve Güntaç hocalarımıza sonsuz teşekkürü bir borç biliriz. Halı sahada başlayan kıvılcım şimdilerde gerçek futbol sahalarına indi. Gerekli eğitimin verilerek çok daha iyi seviyelere gelineceğine inancımız tamdır. İlk etapta sonuçların iyi olmasını beklemiyoruz. Zaman her şeyin ilacı olacaktır, düşüncesindeyim.

 

GENÇ YETENEKLERİ BEKLİYORUZ
İlk etapta genç kızlar kategorisinde Türkiye Şampiyonası oynayacağız. Haziran 2014 içerisinde müsabaka oynayacağız. Herkesin desteğini arkamızda görmek istiyoruz. Bu oluşuma katılan sporcularımıza ve değerli ailelerine teşekkür ediyoruz. Silivri’mizin çeşitli ve en uzak mahallelerinden gelen sporcular, bugün için 29 kişilik katılım ile ilk antrenmanını Selimpaşa Karasu Tesislerinde gerçekleştirdi. Futbol yeteneğine güvenen ve futbol oynamayı isteyen bayanları bizlerin arasında görmek istiyoruz.

 

GENİŞ BİR EKİP İLE ÇALIŞIYORUZ
Bu oluşumun teknik kadroları ve idari kadroları ise çok değerli kişilerden oluşmuştur. Takım idari sorumlusu Cengiz Şahin (Kadir Has Üniversitesi öğretim görevlisi) takım yönetim sorumlumuz Seyhan Kış (makina mühendisi, iş güvenliği uzmanı), Teknik Sorumlu Nursal Bilir, Yrd. Antrenör Figen Özyurlu, takım bayan sorumlusu Sündüs Bilir (Öğretmen), servis sorumluları Ender Güner ve Erol Özer, Silivri koordinatörümüz Kerem Fidancık ile Silivri Futbol Antrenörleri Derneği ile Kulüpler Birliğimizin destekleriyle çalışmalarımız devam edecektir. Oluşum netleştiği için Selimpaşaspor 2014-5 sezonunda 3. Ligde yer alacaktır. Katılımları ve destekleri beklemekteyiz. Büyük bir sorumluluk aldığımızın farkındayız ve başaracağımıza inancım tamdır.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

[gallery link="file" ids="129953,129952,129950,129949"]

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.