Salı, Haziran 10, 2014

Sancaktepe Ziganaspor şampiyon oldu

İstanbul U11 Miniminikler Futbol Şenliği 18.Grubun iki yenilgisiz takımı Sancaktepe Ziganaspor ile Artukbey İlköğretim Okulu takımları şampiyonluk maçında karşı karşı geldiler.



 

İki takımın da üst düzey futbol oynadığı karşılaşmayı 4-3 kazanan Ziganaspor grubunu yenilgisiz şampiyon olarak tamamladı.

 

Pendik Güllübağlar Stadında oynanan ve Eren Erdoğan'ın yönettiği mücadele grubun son maçı ve şampiyonluk maçıydı. İki takımın da yenilgisiz olması ve yenen takımın şampiyon olacağı maçı kalabalık taraftar topluluğu izledi. Karşılıklı ataklarla başlayan mücadelenin ilk yarısını Sancaktepe Ziganaspor 2-1 önde kapadı.

 

İkinci yarısı büyük çekişme içinde başladı, ilerleyen dakikalarda oyuna ağırlığını koyan Bordo Mavililer peşpeşe bulduğu gollerle arayı açsada son dakikalarda kalesinde iki gol görerek mücadeleyi 4-3 kazanmasını bildi. Ziganaspor'un gollerini Abdurrahim, Umut 2 ve Yasin atarken, Artukbey'in gollerini Eren, Enes ve Emir kaydettiler.

 

Bu galibiyetle 9.maçını da kazanan Tolunay Keleş'in talebeleri grubu şampiyon olarak tamamladılar. Artukbey İlköğretim Okulu takımı ise ikinci olarak ligi tamamladı.

 

HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr/

[gallery link="file" columns="4" ids="130952,130953,130954,130955,130956"]

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.