Pazartesi, Haziran 09, 2014

Saçmalıpınarspor hocası sezonu değerlendirdi

Düzce 2.Amatör B-Gurbununda  ligi, 10 maçta 27 puan toplayarak gurubu birinci bitirerek şampiyon olan Gölyaka temsilcisi Saçmalıpınarspor hocası Nejdet Uygun ile Düzce temsilcimiz İbrahim Tuzcu bir sohbet gerçekleştirdi.
Bu yıl hedefiniz var mıydı?
Evet biz 2 yıldır liglere katılmıyoruz,çünkü ekonömik olarak liglere katılmama kararı almıştık.Bu yıl Köyün Orman kooperatifinden aldığımız ufak bir destekle lige katıldık.Sezon başında kesinlikle şampiyon olacağımızı biliyorduk tecrübeli oyuncularımız vardı.Bu oyuncularım hiç maddi olanak gözetmeksizin oynadılar,çünkü Saçmalıpınar köyü gençlerin den kurulu olan takımızda yabancı oyuncularımız yok gibi.Bütün oyuncularımı bu özverilerinden dolayı kutluyorum.

Oyuncularınıza katkı sağladığınız doğru mu?
Elbette biz 2 yıl lige katılmadık.Süper Amatör liginden,Birinci Amatör ligine,Birinci Amatör liginden İkinci Amatör ligine düştük bu yıl ikinci Amatör ligde çok az katılım vardı.Çok az maç oynayacaktık,birinci Amatör liginde çok maç trafiği var oyuncularımız burada mücadele edeceği için daha fazla spor yapabilme olanağını bulacaklardır,tabiki burada bizede görev düşmektedir.

Takımınız bütünü köy çocuklarındanmı kuruludur
Evet hepsi köy çocukları 2-3 oyuncumuz köy dışındadır.

Transfer yapacak mısınız?
Elbette 3-4 oyuncu alıp Birinci Amatör liginde mücadele edeceğiz,zaten oturmuş tecrübeli bir kadromuz var.

Destek aldığınız kurumlar var mı?
Destek aldığımız kurum yok yanlız bu yıl köyün Orman Kooperatifinden biraz olsun yardım aldık.Gölyaka belediye başkanımız Birinci Amatöre çıktığımız zaman bizlere destek vereceğini söyledi.Arabalarımız çok eski eğer belediye başkanımız bu konuda yardımcı olursa çok mutlu olacağız.

Sıkıntı yaşadığınız konular nedir?
Her kulübünün yaşadığı gibi bizlerde yaşıyoruz,ASKF,Futbol fedarasyonu gibi kurumlar bizler e yardımları yok,Lisans ücretleri ,forma gibi malzemeler çok pahalı işin altından çok kalkıyoruz,Yetkililerden Amatör kulüplerine yardım yapılmasını temenni ederim.

Altunçay maçındaki tatsız olaylar için neler söyleyeceksiniz?
Şimdiye kadar bütün maçlarda centilmen örneği gösteren Altunçay ne hikmetse son maçta çok agresif oynadılar oyuncularımı baskı altına aldılar,hakemde onlara uyunca takımı sahadan çektim ve gözlemci arkadaşımın ricası ile takımı tekrar sahaya sürdüm zaten son saniyeler oynanıyordu.Buradan Altunçayspor kulübünü kınıyorum.Bizler şampiyonluğumuzu burada tur atarak kutluyacaktık ama malesef yapamadık emniyet yüzünden arabalarımıza binip gidiyoruz.

ASKF size hiç yardım için bir çalışma yaptı mı?
Bizler bu konuya girersek işin içinden çıkamayız,Düzce zaten tesis fakiri,bu kurumda zaten hızlı çalışmıyor,hele birde köy takımı isen yandın.Bizler kendi yağımız ile kavruluyoruz,buda bizler için tam geçerli değil,Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan alı koymak için bizlere düşen görevi yapmaya çalışıyoruz.

Şampiyon oldunuz, neler söyleyeceksiniz?
Bütün teknik ekibe,bizleri bütün maçlarda destekleyen seyircilerimize çok teşkkür ediyorum.İnşaallah asansör takımı olmak istemiyoruz gelecek yıl Birinci Amatör liginde yapacağımız mücadele için şimdiden çok heyecanlıyız,onurluyuz gururluyuz.

RÖPORTAJ: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.