Salı, Haziran 03, 2014

Ramispor'da Çalışkan yeniden Başkan seçildi

İstanbul Süper Amatör Lig Kulüplerinden Rami Spor'da, 30.05.2014 Cuma günü yapılan kongre sonucunda Ramispor'da 2 yıldır başkanlık görevinde bulunan ve kongreye tek aday olarak giren mevcut başkan Ercan Çalışkan tekrar Başkanlığa seçildi.


Rami Spor Kulüp lokalinde gerçekleşen kongrede 2’nci defa Eyüp temsilcisinin Başkanlığına seçilen Ercan Çalışkan ve ekibi çnümüzdeki sezon yoluna gençlerle devam edecek geçen yıllarda sürdürdükleri altyapı politikasını önümüzdeki sezonda devam ettireceklerini söyleyen Çalışkan yaptığı açıklamada, ''yönetim kurulumuz ve teknik heyetimiz ile birlikte 2013-2014 sezonunun değerlendirmesini yaptık. Altyapıdan yetişen ve A takıma yükselen oyuncularla ilgili konuyu masaya yatırdık. 2014-2015 sezonunda A takımda bazı futbolcularımızı elde tutarak genç takımımızdan oyuncularla takviye yapıp devam etmek istiyoruz.devrim niteliğinde alt yapı çalışması başlattık. İlk defa 2013-2014 sezonunda özellikle her yaş grubunda liglere katıldık bu yıl yeni bir uygulamayla semtimizde bulunan ilköğretim okullarıyla koordineli çalışarak Rami sporumuza hayat verecek altyapı çalışmasını başlatacağız. Rami Spor olarak hedefimiz en kısa gelecekte Ramispor A kadrosunu altyapıdan gelecek futbolculardan kurmak, çalışmalarımız semtimizin bünyesindeki gençleri hazırlamak yetişen ve yaşı dolan gençlerimizle başarılar kazanmak. Bu bağlamda bu işe gönül vermiş olan arkadaşlarıma, saygıdeğer üyelerimize ve esnaflarımıza çok iş düşüyor''dedi.

Çalışkan ayrıca, “Kulübümüzde 150’nin üzerinde lisanslı sporcu bulunmakta.her yaş grubunda amatör liglerde oynayan takımlarımız var bir çok Kulüp için ilk hedef skor iken bizlerin ilk hedefi gençlerimizi ve çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, ülkemize ve Türk futboluna faydalı nesiller yetiştirmek. Bizler konuya sosyal bir proje olarak bakıyoruz skor ve başarının daha sonra kendiliğinden geleceğine inanıyoruz. İyi niyet ve inanmak işin yarısı hedeflerimiz büyük inşallah üyelerimizin ve esnaflarımızın yardımıyla başaracağız. Bizleri bu yolda yanlız bırakmayan, saygı değer çalışma arkadaşlarıma, özverilerinden, katkılarından ve dostluklarından dolayı teşekkür ediyorum'' dedi.

Yerel Futbol Sitesi

 

 

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.