Perşembe, Haziran 05, 2014

Okur: Mutluluğu yaşayamadık

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Paşabahçespor'da gerçekleşen kongre sonrasında göreve gelen yeni Başkan Coşkun Okur, mutluluğu yaşayamadıklarını ifade etti.


Okur yaptığı yazılı açıklamada, ''25 Mayıs 2014 Pazar günü son dönemlerin yoğun katılımlı heyacanlı bir kongresini yapmış olmamıza rağmen bu mutluluğu yaşayamadık.  Kongre günü yaşanan bir yanlış hususu müsadelerinizle düzeltme ihtiyacı duyuyoruz. Özellikle üzüntülerimizi beyan ediyoruz. Kulubümüzün son dönemlerde madden ve manen sıkıntıya düştüğü her dönemde bizlerden yardımını esirgemeyen kulubümüzün bugünkü fiziki görüntüsünde emekleri ve katkıları olan sevgili, saygı değer Beykoz Belediye Başkanı abimiz, büyüğümüz sayın Yücel ÇELİKBİLEK beye sizlerin huzurunda kendisine ve Beykoz Belediyesi Yönetimi’ne teşekkür etmeyi bir borç biliyorum.

Kongre günü üyelerimizden Bahattin ŞİŞMAN (Bahattin baba) kulubümüze yapılan yardımların, hizmetlerin, emeklerin unutulmaması adına Beykoz Belediye Başkanımıza teşekkür amaçlı Divan Başkanlığına bizimde bilgimiz dışında iyi niyetli bir şekilde fahri başkan olma teklifinde bulunmuştur. O kargaşa içerisinde üyelerimizin ne olduğunu anlayamadığı bir oylamayla karşılaştığı, heyacanlı bir kongre olması hasebiyle evet ve hayır oylarının ne anlama geldiğini farkedemeden olumsuz bir durumla karşılaştık. Bendeniz yeni seçilen başkan Coşkun OKUR olarak ve yönetimim kongrenin mutluluğunu heyacanını yaşamadan, yanlış anlaşılmalara yanlış yorumlamalara maruz kalan bir durumdan ve yerel basınımıza yanlış aksetmesinden dolayı   çok üzüntü duyduğumuzu belirtmek isterim.Hiç tavsip etmediğimiz bu olaylar karşısında, Beykoz Belediye Başkanımız sayın Yücel ÇELİKBİLEK beyden tekrar tekrar Kulubüm ve Yönetim Kurulu adına özür diliyorum.  Sayın Başkanımızın özürlerimizi kabul edeceği ümidini taşıyor en yakın zaman içerisinde Yönetim Kurulu ile birlikte kendisini ziyaret ederek bir kerede huzurlarında bu kusurumuzu dile getirip iyi niyetli olduğumuzu, kendisinin kulubümüze yapmış olduğu hizmetlerden dolayı şükranlarımızı ileteceğiz. Unutmamak lazım ki her zaman Beykoz Belediye başkanlarımız bütün kulüplerimizin fahri başkanlarıdır'' dedi.

HABER: TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.