Pazar, Haziran 08, 2014

Mustafa Saral, Süper Lige çıktı

Silivrispor’u 17 Yıl aradan sonra Spor Toto 3. Lige çıkartma başarısı gösteren ve daha sonra görevi İhsan Atun’a devreden Mustafa Saral, Spor Toto Süper Ligin yeni takımlarından İstanbul Başakşehirspor Futbol Kulübü Yönetiminde yer aldı.

 

Silivrispor’daki başarısını Süper Ligde yönetime girerek taçlandıran Saral’a Asbaşkan ve Profesyonel Futbol Şube Sorumluluğu görevi verildi. Bundan böyle İstanbul Başakşehir Futbol Kulübünün Profesyonel Futbol Şube Sorumluluğu ile ilgili biriminde gündemin ilk sıralarında yer alacak olan Saral’ın yeni kulübünde mutlu olduğu gözlendi. Silivri’yi ve bölgeyi bu önemli camiada temsil etmek için gerekeni en iyi şekilde yapacağını söyleyen Mustafa Saral, Süper Lig deneyimini de bu anlamda üst seviyelere taşıyacağını söyledi. Yeni sezonda başarılı olmak ve yönetim olarak gereğini en iyi şekilde yapacaklarını söyleyen Saral, Süper Lige yeni bir soluk getiren İstanbul Başakşehir Futbol Kulübünün yeni stadı, tesisi ve yeni yapılanmasıyla adından en çok söz edilen kulüp haline geleceğine inandıklarını söyledi. Saral ayrıca, yeni Teknik Direktörleri Abdullah Avcı ile de başarılı bir sezonunun altına imzalarını koyacaklarını sözlerine ekledi.

İstanbul Başakşehir F.K’nın yeni yönetimi
Göksel Gümüşdağ’ın başkanlığında yeni yönetim şu isimlerden oluştu. Görev dağılımının ardından yöneticilerin görevi de belirlenmiş oldu. Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ, Başkan Vekili Çağatay Kalkancı, As Başkan ve Basın Sorumlusu Mehmet Ersoy, As Başkan ve Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Saral, Stat ve Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Yıldırım, Altyapılardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Ayvacı, Bilgi Teknolojileri ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Sarıhan, Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Ketenci, Türkiye Futbol Federasyonu ile İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Altan, Taraftar ve Stat Sorumlusu Kağan Şahin. Yeni yönetim çalışmalarına resmen start verdi.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

 

[gallery link="file" ids="130398,130397,130396,130395,130394"]

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.