Perşembe, Haziran 05, 2014

Marufspor küme düştü Zeytinburnu SAL'da

Amatör Futbol Disiplin Kurulu, 12.01.2014'te oynanan Zeytinburnusupor-Çankırı Marufspor 1.Amatör Küme maçıyla ilgili ev sahibi ekibin itirazını karara bağladı. Sahtecilik yaptığı gerekçesiyle Marufspor küme düşürüldü.


Zeytinburnuspor Kulüp Başkanı Ünal Tombulel, TFF İstanbul İl Başkanlığı'na resmi müracaatta bulunarak, Çankırı Marufspor’da forma giyen Nihat Kılıç’ın lisansında geçmiş yıllarda tahrifat yapıldığını ileri sürmüş, futbolcunun esas adının Hamza Kılıç olduğunu iddia etmişti ve Bayrampaşa ekibinin şampiyonluğunun iptalini istemişti. AFDK başvuruyu haklı buldu ve hem Hamza Kılıç hem de Nihat Kılıç'a 3 yıl hak mahrumiyeti cezası verdi.


Çankırı Marufspor da sahtecilik ve yanıltma eylemi nedeniyle 2. Amatör Lig'e düşürüldü. Bu ekibin yerine Süper Amatör Lig'e grup üçüncüsü Zeytinburnuspor'un alınması bekleniyor.
Çankırı Marufspor'un ise Tahkim Kurulu'na gitme hakkını bulunuyor.


HABER: EFKAN BUCAK

29 yorum:

amator goz dedi ki...

Efkan abi bu durumda o grupta kume dusen mecidiyekoy tayfun 1. Amatordemi kalmis oluyor?

Efkan dedi ki...

bu durum olası evet ancak net bir şey diyemiyorum kardeşim.

goal king dedi ki...

Herkes hakettiğini yaşar ama unutmakiburada her maruf yazısının altına yazı yazan br oflu arkadaş vardı ne oldu soktu

kubilay dedi ki...

Bu yaklaşık 6 aydır süren bir süreç ve sonunda hak yerini buldu biz bu olayı ligin 5 inci haftasında biliyorduk ama bizim maçı bekledik ve delilleri topladık bu konuyu grupta olan diğer takımların yöneticileri ve sorumluları da biliyordu ama şampiyon olup gruptan çıkınca sesleri kesildi.
AFDK kararı ve dosyayı tam 3.5 aydır inceliyor oyuncuların emniyetten kayıtlarından tutunda bağlı bulundukları nüfus dairesinden bile evrakları topladılar. Kısaca Hak yerini buldu.

taraftar dedi ki...

Hak yerini buldu tebrikler ZEYTİNBURNUSPOR!

hocx dedi ki...

Yazıklar olsun insanların emeklerini çalan zihniyetlere yazıklar olsun masa başındaki oyunlarla bir yerlere gelmeye çalışanlara yine yazıklar olsun bükemedikleri bileği öpme cesareti gösteremeyenlere ve böyle Amatör ruhuna

Tepeli dedi ki...

Sen hangi dünyada yaşıyorsun ortada sahtecilik var hırsızlık var sen kalkmış bilek den bahsediyosun ne yin savunmasını yapıyosun yıllardır milletin emğini çalan ortada ve adelet yerini bulmuş.

OFLU dedi ki...

Senin IQ seviyeni ölçtürmen gerek Bizim Şanla şerefle kazandığımız Şampiyonulğu lekelemek ne senin haddine nede bir başkasının ben yine burdayım ve burada olacağım senin hala zoruna gidiyor dimi Ligi 2. bitirdiniz diye bak kaç ay olmuş lafa laf yetiştirmek için burdasın yazık senin gibi zihniyete Bu işte bir haksızlık varsa işin doğrusu Ta Güngörenden beri düzeltilsin bu adam bu lisansla hangi takımda oynadıysa gerekli işlem herkese yapılsın. Varsa bi haksızlık cezası neyse herkes çeksin .. sokuldun mu ne oldu soktamısın hayırdır anlayamıyorum yazdıklarını

Mustafa dedi ki...

KİM HANGİ HAK ADALET VE SAHTECİLİKTEN BAHSEDİYOR ANLAMIŞ DEĞİLİM. SAHTE DENİLEN ADAM FEDERASYON'DA TC KİMLİĞİNİ, TC PASAPORTUNU, TC EHLİYETİNİ VE TC EVLİLİK CÜZDANINI BİZZAT KENDİSİ HUKUK KURULUNA İBRAZ ETTİ BUYRUN BUNLAR DEVLET KURUMLARININ BANA VERMİŞ OLDUĞU KİMLİK YERİNE SAYILAN EVRAKLARIM VE BENDE BURADAYIM DEDİ. BU YAZDIKLARIMI EVRAKLARIN HEPSİNİ DEVLET KURUMLARI VERİYOR AYRICA ADAM BAŞKA BİR KULÜPTEN MARUF'A TRANSFER OLUYOR LİSANSI YİNE AYNI ŞEKİLDE ÇIKIYOR VE BÖYLE BİR KARAR VERİLİYOR. YAZIKLAR OLSUN BÖYLE DÜZENE. BİRDE BURADA BAZILARI ADALET VE HAK'TAN BAHSEDİYORLAR. SANIRIM MASA BAŞINDAKİ ENTRİKALAR HAK VE ADALET DEDİKLERİ YAZIKLAR OLSUN BÖYLE ZİHNİYETE VE İNSANLIĞA YAZIKLAR OLSUN.

Ahmet ÖZTÜRK dedi ki...

YA ŞU İŞİN DOĞRUSUNU,GEREKÇELİ KARARINI AÇIKLAYACAK OLAN FEDERASYON NERDE? MAARUFTAN YAPILAN AÇIKLAMA ÇOK MANTIKLI GÖRÜNÜYO. EĞER ADAM ÖNCEKİ KULÜBÜNDEN AYNI LİSANSLA GELMİŞSE MAARUFUN SUÇU NE BUNDA? HEPİMİZ ESAME DOLDURUYOZ,TRANSFERLER YAPIP OYUNCU ALIYORUZ GÖNDERİYORUZ. YA BİZDE MAARUFUN DÜŞTÜĞÜ DURUMA DÜŞERSEK NE OLACAK.................FEDERASYONDAN YETKİLİ BİRİ HEMEN ÇIKSIN Bİ AÇIKLAMA YAPSIN...BU ADAMIN TAHRİBATLI LİSANSI TRANSFER DÖNEMİNDE NEDEN YENİLENMEZ FEDERASYONDA.....BU İDDİALAR HEMEN AYDINLANMALI YOKSA BEN LİGLER BAŞLARKEN BÜTÜN TOPÇULARDAN LİSANSIM TEMİZDİR YAZISI ALACAM..........

KUBİLAY dedi ki...

Oyuncunun resmi kurumlarda getirdiği evraklar değerlendirildi zaten AFDK kararı ona göre verdi.Oyunculara 3 yıl ceza verildi daha neden bahsediyorsunuz siz yöneticilerin bilmediklerini mi sanıyorsunuz siz eğer bilmiyorlarsa o kulüpte zaten yöneticilik yapmasınlar bal gibi her şeyi biliyorlardı o kadar savunma yaptılar savunmaları değerlendirildi evraklar istenildi onlar değerlendirildi bu 5 10 günde alınan karar değil beyler 3 ay süren bir süreç bide masa başında oyun varsa araya tanıdık vekilleri sokmaya çalışan biz olmadık seçim dönemlerinde. HAK YERİNİ BULDU MARUF 2 AMATÖRE DÜŞTÜNÜZ BEYLER.

goal king dedi ki...

Önemli olan serefinle şampiyon olmak hepiniz sahtekarlikla kaçak lisanla oynadığıni biliyor sonuçta süper çıktım mi iki maçta sana çaktim mi ona bakarım yalan dolan hak hukuk allah bir sekilde önüne çıkarıyor size de şapka dan tavşan çıktı nerdesin seneye yazın başlayacak 2.amatör desin..verdiğiniz rüşvetler bile kurtaramadı sizi sonra başkan hoca hepsi istifa oflu...saat 12 geçti uyandirayim...YİLDİRİM LA UGRASANIN COCUGU OLMUYOR OFLU. ..

goal king dedi ki...

Adalet arıyorsanız karaköy de 16 numara da

Mustafa dedi ki...

AFDK'nın neye karşı karar verdiği belli oluyor. TC KURUMLARININ vermiş olduğu resmi evrakları hiçe sayan bir kurum'un vermiş olduğu kararı doğru bulmak sadece ve sadece aptallık olur başka bir şey değil. Kaldıki MARUF yönetimi takımın bankosu olmayan ve sakatlıklardan dolayı kadro zenginliği olsun diye kadro'da bulundurulmasına rağmen sezonun çoğu maçında yedek olan yada kadro'da olmayan bir oyuncu için böyle bir riske girecek kadar aptal yani öylemi.? Hak yerini buldu derken 5 senede 5 küme birden düşen z.burnu'nu kasdediyorsun herhalde.

mami dedi ki...

Ç. Maruf sporu kimse hazmedemedi.Bu işin peşi bırakılmayacak. Kimse sevinmesin. Düşse bile 2 yıl sonra yine gelir ,zeytini yine 6 lar. 2. Amatorden supere cikmak 2 yıl. Ama bütun imkanlar zorlanacak kimse sevinmesin. Adalet yerini bulacak. . Bizim başarımıza gölge düşurenler, 3 yılda kazanılan kupalara ziyatet için kulübe davet ediorz.

KUBİLAY dedi ki...

biz kimseyi zeytinburnu spor kulübüne davet etmeyiz kim olduğumuz her kez bilir bilmeyenler ise google sorsun o cevaplar bizim yerimize tarihimizi de wiki arşivinden ögrenebilirsiniz. SİZ YOK İKEN BİZ VARDIK NEYSE BEYLER YİNE ÜZÜLMEYİN BAŞLADIĞINIZ NOKTAYA GELDİNİZ 2 AMATÖRE DÜŞTÜNÜZ BEYLER O KADAR...

KUBİLAY dedi ki...

evet bu kadar gerisini sen söyle. göz göre göre sahtecilik yaptınız bilerek ve kasten yedek oyuncu kadro genişliği öylemi esame listeni çıkarda görelim sezon boyunca bazı maçlarda oynamadı doğru ama sakattı cezalıydı bunları yemeyiz neden oynatmadığınızı çok iyi biliyoruz masa başı oyunlar falan bunları geçin arkadaş ne masa başı oyunu zeytinburnuspor a belediye bile sahip çıkmadığı ortamda ne masa başı oyunu ne siyasi gücünden bahsediyorsunuz siz bu takım masa başında güçlü olsaydı dediğin gibi 5 senede 5 lig düşmezdi insanları kandırmayın. bak benim en baştan yorumlarımı okursan çok ince bir detay var ordan ne dediğimi anlıyorsunuz. Bu arada unutmayın sizi hazmedemeyen falan yok kendinizi çok büyük triplerine sokmayın komik oluyorsunuz toplasanız 50 kişisiniz.

gfb dedi ki...

tayfunspor o zaman kümede kalmalı adaletsizlik olur o zaman zeytinburnu haklıysa helal olsun bulup araştırıp hem kendileri hem mecidiyeköy tayfunsporun hakkını yedirmediği için ve marufun 2. Amatörde - puanla başlaması gerekir ama maruf haklıysa hakları verilmeli adil olunmalı

YILDIRIMLI dedi ki...

Ne oldu maruf ??? teknik direktorun el kol sallerken iyiydi, sizinle sene sonu görüşücez dediğinizde görüşürüz dedik dimi. SAHTEKARLAR!

HOŞGELDİN ZEYTİNBURNU!

GENÇZEYTİNBURNULULAR dedi ki...

Efkan abi Çankırının düştügünü varsayarsak Zeytinburnu üst lige cıkarmı daha önce böyle örnekler oldu mu Bi bilgin yada önduyun varmı

faruk dedi ki...

Adalet yerini buldu şükürler olsun...

Efkan dedi ki...

Evet kardeşim eğer karar kesinleşirse (ki daha Tahkim Kurulu'na gidilecek) Zeytinburnuspor'un üst kümeye çıkma durumu var çünkü ligler daha tescil edilmedi. Tescil öncesi ihraç olduğundan Zeytinburnu 2. sıraya çıkmış sayılır)

sefer dedi ki...

helal olsun zeytinburnu be inş. önce bala ardından 3.lige çıkar bu takım yönetim sağlam olması gerek

şanlı ZEYTİNBURNU dedi ki...

ya ben şunu anlamıyorum maruf spor kim ki zeytinburnusporla kendini bir tutuyor senin zeytinburnu deyip geçtiğin takım 5 sezon süperlig de oynamış takım beşiktaşı trabzonu yenmiş takım fenerden galatasarydan puan almış takım gelmiş burda biz büyüğüz ayaklarına giriyorsnuz zeytinburnu dediğin takımımn stadyumu istanbulun en büyük 10.stadı hala bizimle yarışmaya çalışıyorsunuz boyunuzdan büyük işlere kalkışmayın birgün karşılaşırsak yalan ederiz sizi

MARUFLUU dedi ki...

adalet yerini bulacak nihat kılıç 3 senedir baska takımlarda maç yapan bir futbolcu neden şimdi böyle bir karar alınıyor yoksa zavallı zeytinburnu federasyona şike mi teşvik etti acaba maruf dedidin takım zeytinburnunu hem kendi evinde 90+3 serdarın attı golle yenmiş 2 maçtada 6-0 gibi bir skorla analarının ak sütü gibi helal şampiyonluga imza atmıstır kimse bunu gölgeleyemez sahada bükemedikleri bileği masada bükmeye çalısmayın şerefinizle şampiyon olun kimseye yedirmeyiz şampyonlugumuzu

ZEYTİNBURNULU dedi ki...

Yaş küçük anladığım kadarıyla arkadaşım 2011 De kurulmus sanırım klubunuz yarım asırlık kluple 6 sezon super ligde oynamış 2005-2006 yılına kadar ptt 2.ligde olan bi klüple kendini karşılastırıyorsun :) Karar doğru yanlış bilemiyorum adalet her iki takım içinde yerini bulacaktır.Sizle ZEYTİNBURNUSPOR gibi büyük bir klubü kıyaslamak olmaz doğru şimdi sen içinden aynı ligdeyiz ne büyüklüğü diyorsundur bu takım 5 sene aralıksız düştü yanlış yönetim şekli yüzünden ama gün gelir Devran döner . ,)

Metin dedi ki...

Hak yerini buldu diyen arkadaşlar bu adamın lisansını onaylayan TFF ayrıyetten biz 6 ay önce kendimiz başvurduk bu adamı araştırın böyle söylenti var diye bizim topladığımız deliller tahkimde bize yeterli olacak ve Maruf spor Sal da oynayacaktır emek çalıp sala çıkmaya çalışanların hefesi kursağında kalıcakkk 2 Ligten takımı 2 amatöre düşüren başkanınızı sorgulayın siz neden takım bu halde diye başkasının emegi terine göz dikmeyin

Metin dedi ki...

Karşılaştık 2 maç biri bir sıfır diğeride 6 0 :)

ZEYTİNBURNULU dedi ki...

Biz içte dışta Ankaragücüne 3 attıgımız maclrıda izmirde Karsıyakayıda 4ledıgımız Göztepeyi 5lediğimiz maçlarıda biliriz.

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.