Çarşamba, Haziran 11, 2014

Küçükköyspor Ergün Gelen ile yeniden anlaştı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Küçükköyspor,  camiasının çok sevdiği Teknik Direktörü Ergün Gelen ile yeni sezon için yeniden anlaştı.



Yerel Futbol Sitesine konuşan yeşil-siyahlıların Başkanı Metin Ebret, "Hocamız ile dün akşam görüştük. Kendisine Yönetim Kurulu olarak çok güveniyoruz. Ergün Gelen geçtiğimiz sezon başarılı bir grafik çizdi ancak bazı şanssızlık neticesinde Bölgesel Amatör Lige çıkamadık. Ergün Gelen hem hocalığı hem de kişiliği ile bizleri her zaman mutlu etmiştir.

 

"Transfer çalışmalarına başlıyoruz"
Ergün Hocanın Küçükköyspor’a geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da çok önemli katkılarının olacağını düşünüyoruz. Küçükköyspor’un başında çıktığı maçlarda oynattığı futbol bizleri, taraftarımızı ve kamuoyunu memnun etmiştir. Ergün Hocanın yeni sezon için görüşlerini de aldık. Şimdi transfer çalışmalarına başlıyoruz. Camiamıza hayırlı olsun" dedi.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

3 yorum:

küçükköy dedi ki...

aldığım bilgilere göre çok süper transferler var geçen seneki kadronun hayli hayli daha iyisi var bu sene iyi bir kadro hazırlanıyor

KÜÇÜKKÖYLÜ dedi ki...

BAL Liginden transfer yapmaliyiz yani biraz daha profesyonellesmeliyiz..3.ligden basarili oyuncular alirsak BAL ligine cikmamiz zor olmasa gerek...DERSİMSPOR'daki Sadettin Özer müthiş bir golcü

küçükköylüyüz dedi ki...

inaşllah eski günelre döneceğiz salih izmir,vedat karadağ,ersan çelebi taner sevim bunlar kesin alınmalı

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.