Cuma, Haziran 06, 2014

Kritik maçın galibi Kurfalıspor

İstanbul 2.Amatör Lig 18.Grubta zirve yarışını sürdüren Kartal Yuvası ile Kurfalıspor takımları, Kartal Bulvar Stadı'nda karşı karşıya geldiler. İki Kartal takımının mücadelesinde gülen takım ikinci yarıdaki üstün oyunuyla iki gol bulan Kurfalıspor oldu.



Gökhan Esen, Hasan Piraz ve Mustafa Doğukan İpek'in yönettiği mücadeleye iyi başlayan deplasman takımı Kurfalıspor oldu, oyunun başında orta saha hakimiyetini eline alarak etkili ataklarla Kartal Yuvası'nın defansına zor anlar yaşattılar. 35 dakikada Kartal Yuvasından Nazmi kırmızı kart görerek takımını on kişi bıraktı, ilk yarı orta saha mücadelesi ve pozisyon zenginliği az olan mücadele gol sesi çıkmadı.

ikinci yarıya Kurfalı'spor çok hızlı başladı, İbrahim, Ömer ve Mehmet ile uzaktan şutlarla Kartal Yuvası kalesinde gol arayarak başladı. 75. dakikada günün başarılı ismi Ufuk'un müdahelesiyle yerde kalan Ersin'in düşürülüşüne hakem direk penaltı atışına karar verip Ufuk'uda kırmızı kartla cezalandırdı. Kurfalıspor'da topun başına geçen İbrahim topu filelere yollayarak takımını deplasmanda 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Kurfalispor bu dakikadan sonra Kartal Yuvası defansını rahatsız ederek mutlak goller kaçırdı, 84.dakikada Hakan Çelik sağ çaprazdan taşıdığı topu kalecinin sol çaprazından ağlara göndererek maçın skorunu tayin etti 0-2 Kurfalıspor çok önemli maçtan 3 puanla ayrılarak büyük bir avantajın sahibi olurken 40 puana yükselerek rakibi ile olan puan farkını açtı. Kurfalıspor'da kaptan Ömer oynadığı futbol ile galibiyette önemli rol oynayarak dikkatleri üzerine çekti.

HABER: MURAT NAZİK / sehriistanbul.com.tr

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.