Cuma, Haziran 13, 2014

Kim kazanırsa kazansın, ama kazanan İstanbul olsun...

Seçim öncesi son günlere gelindi artık. Kalan 3-5 gün içerisinde herkes kesin kararını verecektir. İnşallah verilen kararlar yerinde olur ve kazanan İstanbul olur.

Seçime 3 değerli spor adamı katılıyor. Aslında hepsinin meziyetleri farklı , ama amaçları aynı. Adaylar İstanbul ilimizin sınırları içerisinde bulunan amatör spor kulüplerinin daha ferah, daha çok imkanlı, daha çok değer verilen ve önlerinin daha açık olması için çalışacakları aşikardır. Bu nedenle seçim öncesinde yapılan toplantılarda bu yönde hedeflerinin olduğunu belirttiler zaten.

Şunuda belirtmek gerekiyor İASKF sadece futbol değildir. Tüm amatör spor kulüplerinin payda sağladığı bir kurumdur. Aslında diğer branşlarında içinde olduğu toplantılar olsaydı çok daha iyi olurdu. Ama biz futbol çerçevesinden baktığımız için gücümüz buna yettiği için seçimin hayırlı olmasını diliyoruz.

Seçim dediğiniz dönem dönem yapılır. Ama seçim zamanı yapılan konuşmalar hep akıllarda kalır. İyiler çabuk unutulur, kötüler uzun zaman dilden dile uzayıp gider. Seçimde oy kullanacakların bir çoğu kararını verdi belkide. Son ana kararını bırakanlarda vardır elbette. Kararını vermiş olanlara verdikleri karar için saygı duymak lazım. Ancak son ana bırakanlar içinde iyi düşünmeleri ve iyi karar vermeleri için şans vermek lazım.

Bizler buradan siz değerli amatör camiamız için aldığımız ve duyduğumuzdan çok gidip yerinde gördüğümüz haberleri paylaştık. Herkese eşit olmaya çalıştık. Umarızki kararsız olanlara yardımcı olabilmişizdir.

Asla taraf olup kimseyi yönlendirmek amacında olmadık.
Şu da unutulmamalı herkesin gönlünde bir aslan yatar !!!
Bizim aslanımız bizde kalsın ...

Gelinen bu noktada 3 adayımıza da 16 Haziran Pazartesi yapılacak seçimde başarılar temenni eder, kim kazanırsa kazansın ama kazananın İSTANBUL olması da bizim temennimizdir diyerek hayırlı olmasını dileriz.

YAZI: OGÜN KOCA

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.