Çarşamba, Haziran 11, 2014

İstiklalspor’dan ücretsiz futbol okulu

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Osmaniye İstiklalspor, futbol sevgisini yaygınlaştırmak için kendi tesislerinde ücretsiz futbol okulu açtı.



 

UEFA A Lisanslı Teknik Direktör Mehmet Kaplan’ın başında olacağı futbol okulunda yeşil-sarılı Bakırköy temsilcisinin Antrenör kadrosu da görev yapacak.

 

Türk futboluna yeni sporcular yetiştirmek için kolları sıvayan İstiklalspor’un Bakırköy Osmaniye Mahallesi İsmail Araz Bulvarı No: 5 adresinde bulunan tesislerdeki çalışmaya katılmak isteyen minik sporcu adaylarının Kulübe 4 adet fotoğraf, Ailesinden izin kağıdı ve Sağlık Raporu ile gelmesi kayıt için yeterli olacak.

unnamed

"Yolda bir sporcu görmek mutlu ediyor"
Yerel Futbol Sitesine konuşan Osmaniye İstiklalspor’un Başkanı Sultan Öztürk " Buradaki ilk amaç futbol sevgisini yaygınlaştırmak, çocuklara, gençlere sosyal faaliyet olarak spor yaptırmak. Ayrıca semtimizin çocuklarına hizmet etmek istiyoruz. Osmaniye Mahallesi her yönüyle örnek alınması gereken bir yerdir. Biz de bu güzel mahallenin Kulübü olarak kendi çocuklarımızın futbol ile tanışmasını sağlamak istiyoruz. Futbol okulu çok önemsediğimiz bir çalışma. Miniklerin çalışmasını her gün dikkatle takip edeceğiz. Çocukların heyecanını paylaşmak, onlara moral vermek ve motivasyon sağlamak bizim için sevindirici. Ben şahsen yolda yürürken, çantası sırtında, üstünde forma ile yürüyen bir çocuk gördüğümde tarifi anlamsız bir mutluluk yaşıyorum'' dedi.

 

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.