Perşembe, Haziran 12, 2014

Hasan Cevahir'den sert açıklama

16 Haziran da yapılacak olan İASKF seçimleri öncesi Kağıthane Kulüpler Birliği Başkanı Hasan Cevahir sert açıklamalarda bulundu.


Cevahir açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
Aylardır seçim çalışmaları yapan taraflardan siyaseti ön plana atan kişiler şimdi ne yapıcaklar merak ediyorum. Ahmet Akpınar ve Seymen Gençtürk gittikleri ilçeler de ve özellikle bağlı oldukları ilçe partilerinin başkanlarını araya koyarak destek istediler. Karşı tarafı da diğer partinin mensupları diyerek kendi siyasi görüşteki tarfları kullanmaya çalıştılar. Şimdi birleşme kararı almışlar. Bu gerçekten çok üzücü ve vahim bir durum. Hem aylarca bel altı dahil vur sonra da birleş, olacak iş değil. Madem siyaseti karıştırdınız iki zıt partiden olan bu iki başkan adayı nasıl birleşme kararı alıyor?

'Sporda siyaset olmaz'
Kim İstanbul amatör spor kulüplerine daha çok fayda sağlayacaksa onlar kazansın diyorum. Ama burada projeler çok önemli maalesef proje üretemeyen ya da hayal ürünü uygulanamayacak projeler ile yola çıkanlar mecburen siyaseti spora da karıştırdılar. Şimdi de bunu da eline yüzüne bulaştırmış durumdalar."

6 yorum:

ergün edepali dedi ki...

bu beyfendi değilmiydi bir kaç gün önce sağduya mileti davet eden bu ne yaman çelişki anlayamadım...

Murat dedi ki...

Sporda en büyük siyaseti yapan adam sporda siyaset olmaz diyor düşündürücü

harun dede dedi ki...

hasan bey siz kağıthane de hangi kulübün başkanısın ki çıkıp ali düşmeze destek oluyorsunuz. İki rakip birleşe bilir szi sandık başkanımısınız karışıyorsun

Murat dedi ki...

Hasan Cevahir'den gereksiz bir açıklama asıl siyaset yapan kendisi

haydar uzun dedi ki...

Sayın Hasan CEVAHİR kardeşim siyasi kimliğini ortaya koymuş durumda geçmişte yaptıklarını ve söylediklerini unutmuş gelecekte de aynı seyleri yapabileceklerini mi ima ediyor birilerinin omuzuna basarak arkasına sığınmasına gerek olmadığını düşünüyorum.
İstanbul futboluna emekleri geçen herkese saygı ve sevgi ile teşekkür etmeliyiz ailelerinde ve zamanlarından vakit ayırıp hizmet gönüllüleri olmak ayrıcalığına sahip oldukları için. Siyaseti sporda içimizden çıkarıp atalım DOSLUK SAYGI ve SEVGİYİ oluşturalım, zira TÜRKİYE'miz de spor ve sporun dostluğu durumu ne halde YETER ARTIK diyelim SPORUN OLDUĞU YERDE SADECE DOSLUK KARDEŞLİK BİRLİK BERABERLİKLERDE İCRAATLARDA BULUŞALIM dedikodularda değil,
en içten dileklerimle spor camiasının kandilini kutlarım sağlıcakla kalın Haydar Uzun Bayrampaşa Gür Zafer ve Tuna Spor kulüpleri eski bşk.
AV. AHMET AKPINAR ve GURUBU Adına sevgiler

hüseyin 37 dedi ki...

yavv birkerede siyaset yapmadan bir secim yapın

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.