Cuma, Haziran 13, 2014

Hakan Cemal Ergin’den Düşmez'e büyük tepki

Bir açıklama yapan Hakan Cemal Ergin, Rıza Çavuşoğlu'nu, Beykoz ve Eyüp Kulüpler Birliği'ni ve Hakan Songur'u eleştirirken, Ali Düşmez'i de Şubat ayında çekilen fotoğrafı Haziran ayında servis etmekle suçladı.



İASKF Başkan Adayı Av. Ahmet Akpınar’ın ekibinde olan Genel Sekreter Adayı olan Güngören Kulüpler Birliği Başkanı Hakan Cemal Ergin, sitemize son günlerdeki gündem maddeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Hakan Cemal Ergin açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

"Bize randevu vermediler"
Sayın Spor Kulübü Başkanları ve Yöneticileri İstanbul’da 16 Haziran 2014 Pazartesi günü yapılacak olan İASKF seçimlerinde son günlerde kurum ve bazı basın mensubu arkadaşlarımızın taraflı açıklamaları beni ve sporun içerisinde olan tüm insanları üzmektedir. Ben, Başkan Adayımız Av. Ahmet Akpınar ile birlikte Genel Sekreter olarak ekip arkadaşlarımız adına yasal müracaatımızı yaptık ve aday olduk. 1 ay gibi sürede ilçelerimizdeki spor kulüplerini dolaşıp projelerimizi anlatmaya çalışıyor, sizlerin de sorunlarınızı dinliyoruz. Biz ekip olarak zaten bu çalışmalardan hiç kopamamıştık, devamlı kulüpçü olarak her zaman içresinde olmuştuk, hiç rakibimize bel altı vurmadık, devamlı her yerde önümüzdeki dönemde seçilirsek ne yapmak istediğimizi anlattık. Fakat bazı ilçelerde bizlere birlik başkanları tarafından kulüpçüler adına randevu dahil verilmedi. (Eyüp, Beykoz gibi)

"Çavuşoğlu’nun demeci talihsiz oldu"
TÜFAD Başkanı Rıza Çavuşoğlu taraf olarak açıklama yapıyor, "Seymen Bey benim üyem diyor" Rıza Bey ben de 1988 yılından beri TÜFAD üyesiyim, nasıl İl Temsilcisi Yemen Ekşioğlu taraf olamaz ise sende olamazsın ve açıklama yapamazsın. Yönetim Kurulundaki bazı arkadaşlarınız demecinizin talihsiz siz bir açıklama olduğunu söylüyorlar.

"Hakan Songur o zaman biz ne yapalım"
Hakan Songur ve diğer basın mensubu arkadaşım şunu iyi bilmeli mahkeme süreçleri bitmiştir ve lehte sonuçlanmıştır. Sonra biz bu seçime demokrasiye inandığımız için girdik ve kazanan kulüpçülerimiz olacaktır.  Sayın Songur, "Sistem böyle diyorsunuz o zaman ne yapayım kuzu kuzu sesimizi çıkarmadan yerimizdeki oturayım, haklarımızı savunmazsak bizlere toplum içerisinde siz nasıl lidersiniz demezler mi? haklarımız için mücadele etmeyelim mi?"

"Şubat ayındaki fotoğrafı Haziran’da servis ediyor"
Şubat ayında İASKF binasına gelen Sayın Spor Bakanının fotoğrafı 5 ay sonra güncel bir fotoğrafmış gibi haber sitelerine servis etmek, ab altından sopa göstermek ve kulüplere "Hükümet arkamda mesajı vermek steyen Ali Düşmez'in tavrını tüm kulüpler görmüştür. Bu hiç etik olmayan bir davranıştır.

"Kazanan kulüplerimiz olacaktır"
Yönetimden daha önce üye Kulüp Listesi ve Genel Kurul İlan Gazetesi isteğimiz halde tarafımıza verilmemiştir. Biz etik olmayan şartlarda gene de şuna inanıyoruz Türkiye Cumhuriyeti hukuk devletidir. Demokrasiye inanan çağdaş ve aydın insanlar olarak bu seçime girdik, hakkını arayan tüm kulüpçülerimizin sesi olmak istiyoruz,  kazanan biz olacağız, kazanan kulüplerimiz olacaktır.

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

 

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.