Salı, Haziran 10, 2014

Gürpınarspor Türkiye finallerinde

U13 Ligi Türkiye şampiyonasında maçında Gürpınar, Ayazağaspor'u 2-1 mağlup ederek finallerin biletini cebine koyarken, maçın sonlarında Ayazağaspor teknik heyeti ile Hakem arasında yaşanılanlar hayret verici nitelikteydi.



 

U13 Ligi Türkiye şampiyonası 3.Tur karşılaşmasında Ayazağaspor ile Gürpınarspor karşı karşıya geldi. Yeşil beyazlılar maçın ilk yarısında 2 gol birden buldu. İkinci yarıda etkili ataklar gerçekleştiren Ayazağaspor 57.dakikada gol bulsa da maçı çeviremedi ve Gürpınarspor Türkiye Şampiyonasına gitti.

 

Gürpınarspor 2 farklı öne geçti
Merkezefendi Stadında oynanan karşılaşmanın 4.dakikasında Gürpınarspor’da Muhammed kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi. 20.dakikada sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda futbolcular paslaşarak korneri kullandı. Emre sol ayağıyla kaleyi çapraz gören bir noktadan harika bir şut attı ve takımını 2 farklı öne geçiren golü kaydetti.

 

Ayazağa beraberliği yakalayamadı
İkinci yarıda Ayazağaspor baskılı başladı. Sarı yeşilliler ikinci yarıda iki kez ceza sahası içerisinde rakiplerinin topa elle müdahale ettiği yönünde penaltı itirazlarında bulundu. 57.dakikada sol kanattan Tahir köşe vuruşunu kullandı. Ceza sahası içerisinde yaşanan karambolde Emin topu filelere gönderdi ve fark bire indi. Karşılaşmanın sonuna 5 dakika uzatma eklendi. Maçın son dakikaları içerisinde Gürpınarspor’dan top oyun alanını terk etti. Ayazağaspor köşe vuruşu beklediği anda da maçın Hakemi maçı bitiren düdüğü çaldı.

 

Hakem ile Antrenör kapıştı
Karşılaşma sonrasında Ayazağaspor teknik heyeti ile maçın Hakemi arasında tartışmalar yaşandı. Sarı-yeşilli ekibin Antrenörü Hakeme "emeğimizi çaldın. Sen 5.Amatör’de bile maç yönetemezsin, sana hakkımızı helal etmiyoruz" şeklinde sözler sarf etti. Stadın özel güvenlik görevlilerinin eşliğinde soyunma odasına giden Hakem Murat Toraman saha kenarına geldiği anda arkasını döndü ve kendisine tepki gösteren Ayazağaspor Antrenörüne yönelik olarak "bana bağırma" dedi hakarete varan kelimler kullandı. Güvenlik görevlileri Hakemi güçlükle soyunma odasına alırken, Hakem bu sinirle bir yumruk atıp ayaklı billboard’u yere düşürdü.

 

Futbolcular sarmaş dolaş
Öte yandan Hakem ile Ayazağaspor Antrenörü arasında bunlar yaşanırken her iki takım futbolcuları sahayı sarmaş dolaş terk etti. Kaybeden taraf Ayazağaspor cephesi rakiplerini tebrik ederken, sarı-yeşiller Hakemin yönetimine tepkiliydiler.

 

STAT: Merkezefendi
HAKEM: Murat Toraman
SAHA KOMİSERİ: Önder Denli
AYAZAĞASPOR: Barış, Eyüphan, Emin, Dora, Agit, Can, Serhat, Tahir, Hakan, Emirhan, Berkant
YEDEKLER: Emirhan, Batuhan, Emre, Emre Akgün, Fatih, Ali, Emre
GÜRPINARSPOR: Arda, Kürşat, Görkem, Muhammed, Yusuf, Metincan, Mert, Fatih, Doğukan, Hakan, Emre
YEDEKLER: Ali, Atakan, Abdulkadir, Semi, Fatih, Fuat, Ekrem
GOLLER: Dk.4 Hakan, Dk.20 Emre / Dk.57 Emin

 

HABER: ERHAN HARPUT

[gallery ids="130906,130890,130891,130893,130892,130894,130895,130896,130897,130901,130900,130899,130898,130902,130903,130904,130905"]

2 yorum:

Tuncay Tokel dedi ki...

Maçın hakeminin maç içinde ve dışında gösterdiği tavırlardan dolayı esefle kınıyoruz. Mücadeleden sonra hocalarımızın atılmayan korner atışından sonra anlık tepkisine karşılık "hakemin" ettiği ağza alınmayacak küfürleri de unutmadık tabi ki...

Kendisini ev sahipliği yaptığımız Ayazağa Atatürk Stadı'nda yöneteceği bir karşılaşmaya gelmesini diler, ev sahipliği nasıl olur kendisine göstermek isteriz. Hakem şansının hep yanında olmasını dileriz!..

Tuncay Tokel
Ayazağaspor Kulübü Antrenörü

Hakan dedi ki...

Hocam merhaba,öncelikle geçmiş olsun.Maçı ben de seyrettim ama 2 pozisyonda da topun ele çarpması oldu.Yani bana göre penaltı değildi.
Hakem konusunda haklısınız çok acemiydi ve korkaktı.Öyle ki sizden korktuğu için ikinci yarıda sizin çocukların yaptığı sert hareketlere hep seyirci kaldı.

sağlık olsun,iyi günler.

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.