Pazartesi, Haziran 09, 2014

Güngörenspor'da Başkan değişmedi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Güngörenspor'da yapılan genel kurul sonrasında Erol Pehlivan yeniden başkanlığa seçildi.

Güngörenspor Kulübü Derneğinin Olağan Genel Kurul Toplantısı 31 Mayıs 2014 Cumartesi günü çoğunluk sağlanamadığından dolayı 07 Haziran 2014 Cumartesi günü saat 14:00 de yapılmak üzere Güngören İlçesi, Merkez Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi No 21 adresinde bulunan dernek merkezinde, hazirun listesinde kayıtlı üyelerimizin adları karşısına imza koyarak toplantıda hazır bulundukları tesbit edilmiştir.

Derneğin 239 kişi olan toplam üye sayısından 84 üyenin hazır bulunarak hazirun listesini imzaladığı ve çoğunluğun sağlanması üzerine dernek Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan ÇEVİK tarafından açılış konuşması yapıldı ve divan heyetini oluşturmak ve toplantıyı yönetmek üzere Divan Başkanlığına Mustafa MOLLA , Katip Üyeliklerine de Şabam KOÇ  ve Yaşar AYDIN önerildi ve oy birliği ile seçilerek divandaki yerlerini aldılar. Divan Başkanlığı tarafından gündem maddesi gereği Mustafa Kemal ATATÜRK ve Türk Büyükleri için saygı duruşunda bulunuldu, hep bir ağızdan coşku ile istiklal marşı okundu ve  gündem okundu.

Derneğin Faaliyet ve Kesin Hesap Bilançosu Divan Başkanı Osman SAĞLAM tarafından okunarak müzakere edildi ve ibra edildi. Tahmini Bütçe görüşmesi gündeme alınarak okundu, müzakereye açıldı ve kabul edildi. Yönetim Kurulu asil – yedek, Denetim Kurulu  asil – yedek seçimine geçildi.

Seçime tek liste ile girildi ve yukarıdaki listedeki üyeler tek liste halinde seçime giren 84 üyenin oyunu alarak seçildiler.
Gündem maddesi, dilek ve temennilerde söz alan Başkan Erol PEHLİVAN 'ın yaptığı konuşma ile toplantı sona erdi ve tanzim edilen divan tutanağı imza altına alındı.

Divan Başkanı: Mustafa Molla
Katip Üye: Şaban Koç - Yaşar Aydın

YÖNETİM KURULU ASİL
EROL PEHLİVAN
FAİK YILMAZ
BÜLENT PARLAKKILIÇ
SALİH CANİKLİ
İBRAHİM YILMAZ
MUSTAFA MOLLA
CELAL AKSOY
SUAT DELLAL
CEMİL YILMAZ
ALİ GÜRSEL OĞUZ
CUMHUR ATLI
YILMAZ AYDIN
YAŞAR AYDIN
VAHDETTİN KÜLÇÜR
ŞABAN KOÇ
AYHAN ÇEVİK
MEHMET BAYDOĞAN
TEMUR YILDIRIM
EFKAN GÜNDÜZ
KAMİL ÖZDEMİR
ALİ ÖZTEN
ENGİN ŞENEL
ABDULLAH SERBEST
İBRAHİM ŞENEL
OĞUZ UMMAN
MEHMET YILDIRIM
MURAT AY

DENETİM KURULU ASİL
OSMAN SAĞLAM
AHMET İNAN
ZEHNİ ERTEN

HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU

[gallery link="file" ids="130562,130561,130563,130564,130565,130566"]

Erol Pehlivan kendisine destek veren yelere teşekkür ederek, çalışma arkadaşlarıyla birlikte sarı-lacivertli takımı daha iyi yerlere taşıyacaklarını söyledi

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.