Salı, Haziran 03, 2014

Gümüşsuyuspor'un gençleri tutulamıyor

İstanbul U19/2.Ligi 21.Grupta liderliğini elinde tutmasını bilen Gümüşsuyuspor'da şampionluk havasına girilmek üzere. Bu ana kadar yapmış olduğu 9 maçın tamamını galibiyet ile kapattı.

Kalesinde sadece 3 gole izin veren Beykoz temsilcisinde Antrenör Hasan Hız, futbolcularını başarılarından dolayı kutlarken, adım, adım şampiyonluğa gittiklerini ve sezon sonunda camialarına güzel bir hedie sunacaklarını söylerken, "Son oynadığımız Üsküdar Anadoluspor maçını da arzu ettiğimiz gibi farklı bir skor ile kazanmasını bildik. Futbolcularım ma ç boyunca hiçbir an disiplinden kopmadı, futbolllarını sahaa en iyi biçimde ansıtmaa çalıştı. Onlarla gurur duyuorum" şeklinde konuştu.

mustafa kurtuluş

Gümüşsuuspor Genel Kaptanı Mustafa Kurtuluş ise yaptığı açıklamada Hasan Hız ve öğrencilerinin her hafta ortaya kodukları futbol ve aldıkları başarılı sonuçlar ile Gümüşsuyuspor camiasından daha da fazla takdir topladıklarını söylerken," Oynadığımız her maçtan galibietle ayrılmamızın anı sıra ligde bu yaş kategorisinde en az gol yiyen ekip konumuzda olmak ayrı bir gurur vesilemiz oldu. Hafta sonunda grup ikincisi olan ve 5 puan fark attığımız Pendik Doğanspor ile deplasmanda önemli bir müsabakaya çıkacağız. Bu maça sıkı bir antrenman programı ile hazırlanacağız. Büyük konuşmak istemezsem de eğer ki bu maçı alırsak artık bitime haftalar kala da olsa şampiyonuz diyebilecek hakkı kendimde buluorum" diye konuştu.

 

HABER: TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.