Çarşamba, Haziran 11, 2014

Gençtürk, Malta Köşkü'nde konuştu

Seçimin bir kazan-kaybet maçı olmadığının altını çizen Seymen Gençtürk, kulüp başkanlarıyla Malta Köşkü'nde kampanyasını değerlendirdi.

 

“İstanbul Amatörü Kazanacak”
İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (İASKF) Başkan Adayı Seymen Gençtürk, birlik ve kulüp başkanlarına Malta köşkünde bir kahvaltı verdi. Seçim öncesinde genel bir değerlendirme yapmak istediklerini ifade eden Seymen Gençtürk, “Yaklaşık 2 aydır sahadayız. Gezdiğimiz ilçeler, kampanyamızın gidişatı ile ilgili olarak değerli birlik ve kulüp başkanlarımızla istişare etmek istedik” diye konuştu. Gençtürk sözlerine şöyle devam etti:

“İstanbul’un 25’den fazla ilçesinde toplantılar düzenledik. Bazı ilçelere iki kez gittik. Özel görüşmelerde bulunduğumuz kulüplerimiz oldu. Kampanyamızın ana teması AMATÖR BİR AŞK. Aşkla, sevgiyle, heyecanla kulüplerimizin ayağına gittik. Onları dinledik. Ne kadar çok sorunları olduğunu gördük ve iyi ki aday olmuşuz diyorum. Gezdiğimiz ilçelerde şu intibahı edindim; Bir kere seçim kampanyamızın diğer adaylardan çok daha fazla dikkat çektiğini öğrendik. Kampanyamız bir seçim kampanyası olsa da yapacaklarımızın sözünü verdik. Ve söz verdiğimiz ne varsa takipçisi olun diyen de biziz. Kampanyamızda kulüplerimize yönelik; AMATÖRDEN ALAN DEĞİL VEREN ANLAYIŞ, BUGÜN VE GELECEK NESİL İÇİN AMATÖR” gibi ana temalar kullandık. Kulüplerimizi doğru anladığımızı düşünüyorum. Onların tarafından bakmaya özen gösterdik. Kimseye karşı saldırgan, kırıcı bir cümle kurmamaya dikkat ettim. Bu seçimler gelip geçicidir. Önemli olan amatör sporun dünle bugününün aynı olmamasıdır. Seçim günü, sandıklar açıldıktan sonra, sonuç ne olursa olsun, biz kazanırsak bizi İstanbul amatör camiası alkışlamalı, bağrına basmalıdır. Kaybedersem, ben ve ekibim, kazanan adayı alkışlayacaktır. Delege halkın kendisidir. Onların kararına hepimiz saygı duyacağız. Eğer bize, ‘SİZ YÖNETİN’ yetkisi verilirse ADALET birinci duygumuz olacak. Vicdanlı olacağız, adil kararlar vereceğiz. Seçim günü bir futbol maçı oynanacak. Bu maçın kazananı kaybedeni olmayacak. İnşaallah o gün İstanbul amatörü kazanacak.”

Malta Köşkündeki kahvaltlı toplantıya tüm ilçelerden katılım sağlanırken, seçim günü delegelerin kongre merkezine ulaşımı, oy kullanımı, divan kurulunun oluşumu gibi konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

[gallery link="file" ids="131166,131164,131165"]

 

 

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.