Pazar, Haziran 08, 2014

Gençtürk: Külüpler asil unsurdur

İlçe gezilerine devam eden İASKF Başkan adayı Seymen Gençtürk, seçilmeleri halinde bahaneler değil, işler üreteceklerini söyledi. Kartal Kulüpler Birliği’nin sabah kahvaltısı davetinde, ilçedeki tüm kulüp temsilcilerine seslenen Seymen Gençtürk, dedikodu ve laf yerine iş üreteceklerini söyledi.

Gençtürk, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bizim dönemimizde kulüpler asıl unsur olarak. Doğal olarak kulüp başkan ve idarecilerimizle birlikte antrenörlerimiz, bu büyük camianın asıl unsurlarıdır. İASKF tüzüğümüzde bazı değişiklikler düşünüyoruz. Bu değişikliklerden biri de kulüp başkanlarının doğal delege sayılması. Kulüp başkanları doğal delege olmalıdır. Yerel yönetimlerle iş birliği içinde olacağız. Belediyelerle el ele vermek zorundayız. İkinci en önemli icraatımız, gece maçları. Hafta içi gündüz maçları dönemi kapanacak. Sabahın 9’una maç veren anlayışa hep birlikte son verelim. Bu benim koltuğa oturma mücadelem değil, sizin mücadelenizdir. İstanbul Amatörü geriye değil, ileri gitsin istiyoruz. Bunun için arkadaşlarımızla yola çıktık. Ecrimisil, filiz lisans, kulüplerin isim hakları, hakem raporlarının maç sonunda teslimi, maçlardan once ve sonra güvenliğin sağlanması dahil 100’e yakın projemiz var. Birlikte olursak, destek olursanız bu değişim daha kolay olur.”


Tuzla-Kartal ile Silivri-Avcılar Arasına Temsilcilik
Başkan adayı Seymen Gençtürk, kulüplerin İASKF genel merkezine ulaşım sıkıntılarına da son vereceklerini söyledi. Ücretsiz kargolama sistemiyle evrak ulaştırmak isteyen kulüplere kolaylık getireceklerini ifade eden Gençtrük sözlerini şöyle sürdürdü:
“İASKF olarak gücümüzü dağıtacağız. Avrupa yakasında Silivri Avcılar arasında, Anadolu yakasında Tuzla Kartal arasında temsilcilikler olarak. Siz işlemleriniz için İstinye’ye değil, oralara gideceksiniz.”

Kartal Kulüpler Birliği’ne üye tüm kulüplerin iştirak ettiği toplantı yaklaşık 4 saat sürdü. Kulüpler başkan adayı Seymen Gençtürk’e sorunlarını iletti ve çözüm istedi.

[gallery link="file" ids="130441,130440,130439"]

 

1 yorum:

AHMET MAKAR dedi ki...

Sevgili arkadaşlar.Seymen Gençturk Kartal kuluplerini ziyaret ettiginde toplantida 15 kulupten 7 tanesi vardi.İnsanlara yanlis bilgiler vermiyelim ayiptir.Bir kulupden 5 adet eleman vardi ve ayni kulubu temsil ediyorlardi.
Ayrica Kartal kulupler birligi baskani beyefendi Diger aday Ahmet Akpinar da Anadolu yakasindaki kulupleri telefonla aramis ve Ahmet akpinar in konusmasina davet etmistir.Ayni TARAFSIZ!! başkan diger aday SEYMEN GENCTURK de hoc bir anadolu yakasi kulubunu davet etmemistir.Taraf tutmasin .
Seymen gencturk e basarilar diliyoruz ama bu tarz algi yonetme olaylarinida esefle kiniyorum.

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.